Kraj avanture: Popboks prestao sa radom

Popularno okupljalište zaljubljenika u svijet umjetnosti tako je prestalo sa radom nakon 17.600 objavljenih vijesti i 4.570 autorskih tekstova
2 komentar(a)
Popboks, Foto: Popboks.com
Popboks, Foto: Popboks.com
Ažurirano: 26.08.2013. 11:39h

Popboks, jedan od vodećih regionalnih portala posvećenih promovisanju pop kulture, juče je okončao devetogodišnju avanturu.

Popularno okupljalište zaljubljenika u svijet umjetnosti tako je prestalo sa radom nakon 17.600 objavljenih vijesti i 4.570 autorskih tekstova.

Kao razloge za ovaj radikalan potez, redakcija portala navela je sužavanje i deprofesionalizaciju popkulturne scene Srbije i regiona, koja je bila glavni predmet interesovanja portala; a "okrivili" su i socijalne mreže za seobu onlajn čitalaca.

Uredništvo se zahvalilo desetinama autora koji su doprinijeli razvoju, profesionalnosti i popularnosti Popboksa, posebno odavši počast ljudima koji su portali poklonili bezuslovnu pomoć u periodima volontiranja.

Nadajući se da su čitaoci uživali u izvještajima tokom godina, redakcija se vjernim ljubiteljima zahvalila na povjerenju, uz nadu da će se nekada steći uslovi "za neki novi život" portala.

Kako su zaključili u saopštenju, tekstove Popboksa ćete moći i dalje da čitate na dosadašnjoj adresi, Popboks.com.

Bonus video: