Brus Vilis: Žene bi trebalo da vladaju svijetom

"Obožavam žene i uvijek se osjećam bezbjednije kad sam u njihovoj blizini", kazao je Vilis i dodao da bi, po njegovom mišljenju, žene trebalo da budu na čelu svih država svijeta
203 pregleda 0 komentar(a)
Brus Vilis, Foto: Www.yoyowall.com
Brus Vilis, Foto: Www.yoyowall.com
Ažurirano: 19.08.2013. 18:04h

Poznati holivudski glumac Brus Vilis smatra da su žene inteligentnije od muškaraca i da zbog toga treba da vladaju svijetom.

"Obožavam žene i uvijek se osjećam bezbjednije kad sam u njihovoj blizini“, izjavio je Brus Vilis u svom najnovijem razgovoru za magazin "You" a prenosi srpsko izdanje magazina Cosmopolitan.

"Žene su neuporedivo mudrije od muškaraca“, tvrdi mega-zvijezda. "Upravo zbog toga, žene bi trebalo da budu na čelu svih država na svijetu“, objašnjava glumac, prenosi B92.

Brus Vilis svakako zna o čemu priča, jer je njegov život ispunjen ženama – s bivšom suprugom Demi Mur ima tri ćerke – Ramer (24), Skaut (22) i Talulu (19) a sa aktuelnom suprugom Emom Heming ima petnaestomesečnu ćerkicu Mejbel Rej.

Inače glumac često govori o značaju porodice i uvijek naglašava kako bi bio "nepodnošljiv na setu" kad ne bi vodio svoje bližnje na snimanje.

Bonus video: