Nikolina Lončar ugostila mis Njemačke: Dvije ljepotice obilaze Crnu Goru

“Što se tiče obilaska, idemo postepeno. Oslanjam se u potpunosti na Nikolinu”, prokomentarisala je njemačka misica
156 pregleda 14 komentar(a)
Ažurirano: 16.08.2013. 07:24h

Prošlogodišnja mis Crne Gore Nikolina Lončar, ovih dana domaćin je zvanično najljepšoj Njemici u 2012. godini Martini Ivezaj.

“Martina i ja smo se upoznale na takmičenju Mis svijeta koje se održavalo u Kini prošle godine. Bila je u sobi pored moje i pored djevojaka iz regiona i sa njom sam se često družila, pronašle smo dosta zajedničkih tema za razgovor”, kazala je Lončar, koja ističe da su ta prijateljstva jedna od najljepših stvari koju donose takmičenja u ljepoti.

Ona je otkrila da će nekoliko dana provesti u Pljevljima kako bi joj pokazala svoje rodno mjesto, a zatim će joj pokazati Lovćen i crnogorsko primorje.

“Što se tiče obilaska, idemo postepeno. Oslanjam se u potpunosti na Nikolinu”, prokomentarisala je njemačka misica, koja će u Crnoj Gori boraviti do 22. avgusta kada joj se završava odmor.

“Voljela bih da ostanem duže. Nije mi prvi put da sam u Crnoj Gori. Tek sam stigla i prvo sam bila sa roditeljima, a onda sam se našla sa Nikolinom. Odmah mi je obećala da će mi ispuniti svaku želju, samo je potrebno da joj kažem. Veoma je gostoprimljiva, zbog čega sam joj zahvalna”, ispričala je Ivezaj.

Zbog prezimena koje se često može čuti u Crnoj Gori, upitali smo je da li su njeni korijeni iz ovih krajeva.

“Imam dosta rođaka u Crnoj Gori. Može se reći da sam i crnogorskog porijekla”, odgovorila je ova ljepotica.

“Ona zapravo ima dosta rođaka u Podgorici, tačnije u okolini naselja Tuzi, a i njeni roditelji su tu živjeli prije nego što su se preselili u Njemačku, gdje Martina sada živi i radi”, pojasnila je Lončar, koja je upoznala i roditelje Martine Ivezaj.

“Prekjuče sam upoznala njene roditelje koji su me veoma lijepo dočekali”, istakla je ona.

Crnogorska manekenka dodala je da će možda uskoro uzvratiti posjetu, ali i da će ugostiti još neku od djevojaka koje je upoznala na izborima.

“Zvala me je najmanje deset puta i čim uskladim obaveze poći ću na par dana. Jako je ljupka i prijatna djevojka, nije zahtjevna. Osim nje, javila mi se i mis Bosne i Hercegovine, koja bi takođe voljela da dođe što mi je veliko zadovoljstvo, jer to znači da sam svoju zemlju predstavila u najboljem svjetlu”, istakla je Lončar.

Ona je u oktobru prošle godine ugostila i mis Hrvatske, pa se čini da je u potpunosti opravdala titulu “mis druželjubivosti”, koju je osvojila na izboru za Mis univerzuma koji se 2011. održao u Brazilu.

Galerija

Bonus video: