Knez potvrdio spekulacije: Razvodim se

Nenad i Nina imaju dvije kćerke, Kseniju (17) i Andreu (14). One su, prema navodima medija, ostale sa majkom u Beogradu
500 pregleda 3 komentar(a)
Nenad Knežević Knez, Foto: Poznati.info
Nenad Knežević Knez, Foto: Poznati.info
Ažurirano: 08.08.2013. 08:11h

Crnogorski pjevač, Nenad Knežević Knez, potvrdio je „Vijestima“ spekulacije srpskih medija da se razvodi od svoje supruge Nine.

„Svjestan činjenice da, kao javna ličnost i umjetnik koji je već dvije i po decenije aktivno prisutan u onome što se naziva javnim životom, izazivam određenu (nekad manju, nekad veću) pažnju javnosti, ne samo kada je u pitanju moj profesionalni rad i angažman, već i kada je u pitanju moj privatni život, a povodom učestalih natpisa u nekim sredstvima javnog informisanja koja se bave mojim bračnim statusom, ovim putem želim da tu istu javnost obavijestim da je, na moju veliku žalost, moj brak u fazi definitivnog razvoda“, saopštio je Knez.

Kako bi spriječio nagađanja i, kako kaže, proizvoljna tumačenja, muzičar je naveo i razlog razvoda.

„Moram, takođe sa žaljenjem da kažem da je to posljedica dugogodišnjeg neslaganja karaktera, kao i nečega što bih mogao, simbolički, pretočiti u sintagmu – nas dvoje smo počeli da o istim stvarima mislimo nepopravljivo različito“, istakao je on.

„Različitost naših koncepcija daljnjeg, budućeg zajedničkog života i promijenjen sistem vrijednosti postali su kočnica i remetilački faktor u ovom, današnjem zajedničkom životu“, pojasnio je pjevač i dodao da je razvod bio zajednička odluka. On nije želio da dodatno komentariše svoj privatni život.

„Smatram da, bez obzira na javni karakter mog poziva, imam pravo na određeni stepen privatnosti, bar kada su lične, emotivne stvari u pitanju. Naročito stoga što Nina i ja imamo i dvije kćerke, za koje bih volio da budu pošteđene razloga za dodatno uznemiravanje“, poručio je pjevač.

Nenad i Nina imaju dvije kćerke, Kseniju (17) i Andreu (14). One su, prema navodima srpskih medija, sa majkom ostale u njihovom zajedničkom stanu u Beogradu, dok se muzičar iselio.

Bonus video: