Po drugi put

Elen Dedženeris domaćin sljedeće ceremonije dodjele Oskara

Ona je vodila dodjelu Oskara 2007. godine i tada su komentari bili uglavnom pozitivni. Ona je inače bila nominovana za Emi za svoju televizijsku emisiju
0 komentar(a)
Elen Dedženeris, Foto: Starpulse.com
Elen Dedženeris, Foto: Starpulse.com
Ažurirano: 03.08.2013. 10:51h

Američka televizijska voditeljka Elen Deženeris biće domaćin naredne ceremonije dodjeljivanja prestižnih nagrada Oskar Američke filmske akademije.

Dodjela Oskara biće uživo prenošena 2. marta 2014. godine na američkoj televiziji ABC, i to je drugi put da će domaćin biti Elen Dedženeris. Producenti navode da je Dedženeris poznata i omiljena zbog svog humora.

Prošlogodišnji domaćin Set Mekfarlen izazvao je pomješane komentare publike, zbog pomalo neukusnih šala. Producenti su njegov izbor branili željom da privuku i mlađu populaciju.

Elen Dedženeris je vodila dodjelu Oskara 2007. godine i tada su komentari bili uglavnom pozitivni. Ona je inače bila nominovana za Emi za svoju televizijsku emisiju.

Ovogodišnju dodjelu Oskara u Americi je pratilo 40,3 miliona gledalaca. To je poslije finala američkog fudbala, Superbola, najgledaniji televizijski prenos ove godine u SAD.

Preporučujemo za Vas