Provokativna reklama Penelope Kruz

Prelijepa glumica se ovog puta našla iza kamere u ulozi reditelja i scenariste za reklamu za najnoviju liniju donjeg veša koju je i sama uz pomoć sestre Monike kreirala
128 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 03.08.2013. 07:32h

U svom rediteljskom debiju, španska glumica Penelope Kruz je dokazala da zna kako da napravi provokativnu reklamu za novu liniju veša, koju je kreirala sa svojom sestrom Monikom Kruz za poznati brend "Agent Provocateur".

Prelijepa glumica se ovog puta našla iza kamere u ulozi reditelja i scenariste za reklamu za najnoviju liniju donjeg veša koju je i sama uz pomoć sestre Monike kreirala.

Prilikom kreiranja veša za ovaj poznati brend, sestre Kruz su se pobrinule da svaki komad bude pažljivo osmišljen kako bi se žene osjetile lijepo i prije svega udobno.

"Snimanje ove reklame je nešto veoma lično za mene. To je prvi put da sam se našla u ulozi reditelja i moram priznati da je veoma uzbudljivo iskustvo. Tokom snimanja sam imala potpunu slobodu da radim šta hoću, odnosno da ispričam priču koju sam ja htjela da pokazem javnosti", izjavila je Penelope.

Glavni akteri reklame su manekenka Irena Šajk i španski glumac Migel Anhel Silvestre, a radnja reklame se odvija u vili punoj zgodnih manekena. U reklami se pojavljuje i trudna Monika Kruz, ali i Penelopin muž, poznati glumac Havijer Bardem.

Galerija

Bonus video: