Rođenje kraljevske bebe pratilo i 25.000 tvitova u minuti

Pretraga na Tviteru za kraljevsku bebu (#RoyalBaby) zabilježena je više od 900.000 puta otkako je Kejt juče ujutru primljena u londonsko porodilište
0 komentar(a)
Princ Vilijam, Foto: Beta/AP
Princ Vilijam, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.07.2013. 10:09h

Nakon vijesti o rođenju sina princa Vilijama i vojvotkinje od Kembridža razmijenjeno je 25.300 poruka u minutu na Tviteru, saopštila je danas ta društvena mreža.

Pretraga na Tviteru za kraljevsku bebu (#RoyalBaby) zabilježena je više od 900.000 puta otkako je Kejt juče ujutru primljena u londonsko porodilište.

Tviter navodi i da je informacija o rođenju princa od Kembridža sadržana u više od dva miliona tvitova. Princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža Kejt dobili su juče sina. Po saopštenju Bakingemske palate, Kejt se porodila oko 16.24. i beba teška 3,8 kilograma i majka su dobro.

Rođenje kraljevske bebe izazvalo je veliko interesovanje i među astrolozima, koji ističu da je princ rođen u znaku Raka, poput svog oca i bake ledi Dajane.

Astrolozi navode da će novorođeni princ kao Rak imati osobine "solidnog lidera", kao i da je rođen samo pola sata prije nego što je Sunce ušlo u znak Lava. Princ Vilijam je noć proveo uz sina i Kejt, koja će danas možda izaći iz bolnice, javlja BBC.

Bonus video: