Džoan Rouling razočarana otkrivanjem identiteta njenog pseudonima

Roulingova je napisala roman o Kormoranu Strajku, ratnom veteranu koji je postao privatni detektiv, koji je dobio veoma dobre kritike
0 komentar(a)
Džoan Rouling, Foto: Englishexercises.org
Džoan Rouling, Foto: Englishexercises.org
Ažurirano: 20.07.2013. 16:09h

Književnica Džoan Rouling, koja se proslavila popularnim serijalom za decu o Hariju Poteru i koja je u tajnosti napisala kriminalistički roman pod lažnim imenom Robert Galbrejt "The Cuckoo’s Calling” (Zov kukavice) veoma je ljuta, jer je otkriven identitet njenog pseudonima, prenose američki mediji.

Roulingova je napisala roman o Kormoranu Strajku, ratnom veteranu koji je postao privatni detektiv, koji je dobio veoma dobre kritike.

Naime, partner u advokatskoj firmi "Rasels" sa kojom je sarađivala Roulingova, rekao je najboljoj prijateljici svoje žene ovu "tajnu", ona je zatim tu vijest postavila na društvenu mrežu Tviter, a čitava vijest je zatim doprla do novinara "Sandej tajmsa" koji su riješili da detaljnije istraže identitet autora čiji prvi roman odiše neobičnom samouvjerenošću i ubjedljivšću.

"Samo mali broj ljudi je znao moj pseudonim i bilo mi je neprijatno dok sam se danima pitala kako žena za koju nikada nisam čula je otkrila nešto što čak ni moji stari prijatelji nisu znali", rekla je Roulingova, dodajući da je veoma razočarana.

Bonus video: