Sedam tračeva o britanskoj kraljevskoj bebi

Šta je istina, a šta laž u moru tračeva o budućem nasljedniku britanskog trona?
85 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 14.07.2013. 09:05h

Čitav svijet s nestrpljenjem čeka dolazak kraljevske bebe. Svakakve bajke i tračevi kruže o Kejt, Vilijamu i njihovoj još nerođenoj bebi, a oni da je Kejt Midlton trenutno na seansi prenatalne joge usred Palate, a Bijonse tetka budućeg nasljednika britanskog trona prilično su zanimljivi.

Šta je istina, a šta laž u moru tračeva o budućem nasljedniku britanskog trona?

Trač 1: Kejt vježba jogu za lakši porođaj

List "Dejli mejl" prenosi da se Kejt odlučila za porođaj prirodnim putem. Da bi to prošlo kako treba, ona svakodnevno gleda "hypnobirthing", uključujući i "Vizuelizaciju i tehnike disanja", na privatnim seansama joge u Palati.

Istina: Diskutabilno. Kejt je bivša zvijezda hokeja na travi i veslačica, da li se ona zaista bavi tim aktivnostima a-la-Kortni-Kardašijan?

Trač 2: Spekulacije o stajlingu bebe i majke

Kejt navodno ne zna bebin pol, ali sajt "E! online" zna tačno šta će Kejt poneti u svojoj torbi kada krene u bolnicu: haljinu i papuče, pidžamu, čarape i majice (majica se kopča napred, jer je to korisno za prve dane dojenja), grudnjake i odjeću koju će beba i mama obući kada budu izlazile iz bolnice.

Istina: Majice sa dugmićima naprijed su zaista slatke, ali ipak pretpostavljamo da će Kejt i kraljevska beba napustiti bolnicu odjevene u zlatne odore, noseći tijare. Da, to je baš ono što Kejt i obično nosi.

Trač 3: Bijonse postaje kraljevska tetka

Britanski "Dejli Miror" je objavio sljedeće: "Prvo dijete Vilijama i Kejt biće 23. rođak Bijonsine ćerke Blu Ajvi, prema istraživanjima predaka".

Istina: Ko li je to istraživao pretke kraljeva popa i povezivao ih sa britanskim kraljevskim parom?

Trač 4: Budući monarh sam odlučuje kad će da se rodi

Kraljevsko čedo već je toliko napredovalo da zna da ne treba da dođe na svijet dok tata igra polo meč. "Dejli mejl" piše: Spekulacije da će se vojvotkinja od Kembridža poroditi koji dan ranije, napuštene su nakon što se ispostavilo da princ Vilijam planira da igra humanitarni polo meč u nedjelju (14. jula). Izgleda će bebica strpljivo sačekati, bar 15. jul, odnosno da se tata vrati sa putovanja, kako bi mogao da prisustvuje porođaju.

Trač 5: Britanija dobija princezu Aleksandru

Beba je djevojčica i zvaće se Aleksandra (srednje kraljičino ime), zato što se tako priča po bolnici i kladionice širom zemlje tako kažu.

Istina: Ako bude djevojčica kraljevska beba će se zvati Aleksandra, Šarlot, Elizabet, Dajana ili Viktorija, a ako bude dječak Džordž ili Džejms.

Trač 6: Vojvotkinja isključivo jede kari

Kejt se "navukla" na indijsku hranu, jer navodno kari dobro utiče na porođaj. Vlasnik prodavnice u selu njene porodice se izlanuo i rekao za "San" da mu je ona tražila da joj napravi veliku količinu indijske hrane.

Istina: Ovo ne može biti tačno, jer Kejt ne ide u prodavnice.

Trač 7: Kraljevska beba već ima svoja kolica ukrašena dragim kamenjem

Prema "ABC News", Kejt je snabdjevena cjelokupnom bebi opremom, uključujući i zvjezdana kolica za bebu The Bugaboo Cameleon3, specijalno izdanje okićeno draguljima i crnima i bijelim prugama.

Galerija

Bonus video: