Roger Sanchez preksjutra u Top Hillu

Inspiraciju za svoju muziku jos od mlađih dana pronalazi u smjelom kombinovanju različitih muzičkih stilova, od salse, blues-a, pa do soul-a disco muzike, rock-a i hip-hopa
71 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 08.07.2013. 14:32h

Jedan od svjetski najistaknutijih imena house muzike, Roger Sanchez, dobitnik Grammy nagrade, nastupiće u srijedu 10. jula u diskoteci Top Hill.

Inspiraciju za svoju muziku jos od mlađih dana pronalazi u smjelom kombinovanju različitih muzičkih stilova, od salse, blues-a, pa do soul-a disco muzike, rock-a i hip-hopa.

Poznat po hitovima "Lost" i "Another Chance", više puta se našao u vrhu evropskih i svjetskih top lista sa svojom muzikom ali i remiksovima koje je uradio za Kylie Minogue, Daft Punk, Madonnu, The Police, No Doubt i Maroon 5.

Osnivač je muzičke kuće Stealth Records, pod čijim okriljem su izdati neki od najvećih hitova u svijetu dance muzike.

Njegov radio show "Release Yourself", koji širom svijeta sluša više od 15 miliona slušalaca, donio mu je još jedno priznanje 2007. godine na International Dance Music Awards-u, za najbolji radio show.

Ulaznice za ovaj muzički spektakl mogu se kupiti u pretprodaji u svim poslovnicama XYZ PREMIUM FASHION STORE u Budvi i Podgorici,kao i na samo veče koncerta.

Sve dodatne informacije mozete naci na zvaničnom sajtu i stranicama Top Hill-a na društvenim mrežama.

Galerija

Bonus video: