Sin Majkla Džeksona o životu sa ocem

Šesnaestogodišnjak je otkrio je lične detalje iz njegovog života i pričao je o svom odrastanju
228 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 27.06.2013. 15:00h

Sin Majkla Džeksona, po prvi put poslije smrti oca progovorio je o životu sa preminulim kraljem popa.

Šesnaestogodišnjak je otkrio je lične detalje iz njegovog života i pričao je o svom odrastanju.

Iako je odrastao kao sin superzvijezde, Princ je danas tipičan student koji voli bejzbol, košarku, trenira borilačke veštine i pravi nakit.

“Otac me je naučio da je sve u životu odlična prilika da nešto naučimo i proširimo svoja iskustva. Zajedno smo pisali scenarije i gledali filmove bez tona kako bismo studirali vizuelne komponente filmskog stvaralaštva”.

Uprkos činjenici da je Džekson imao poseban tim doktora, Princ je mislio da je njegov otac zdrav, ali je mislio da nije dovoljno jeo i opisao ga je kao jako mršavog i neuhranjenog

Princ zato danas želi da studira filmsku režiju, pošto kako sam priznaje, nema sposobnost da pjeva ili svira instrumente, prenosi ABC News.

Princ je rekao da ga je njegov otac naučio da uvijek pomogne zajednici koliko god može, i ta poruka je ostala uz njega.

Iako njegova škola traži od studenata da se bave dobrotvornim radom, Princ provodi znatno više vremena u ovim aktivnostima nego što je potrebno u dječijoj bolnici u Los Anđelesu gde čita bolesnoj djeci.

“Tata je želio da ostanemo skromni”, izjavio je.

Iako je Majkl Džekson bio kritikovan zbog toga što je od svoje djece tražio da nose maske u javnosti, Princ je objasnio da su to činili kako bi zaštitili svoju privatnost. Međutim, u to vrijeme on nije znao koliko je njegov otac zaista slavan i bilo mu je prilično iritantno što mora da nosi masku.

Princ, Paris i Blanket, morali su da puno da putuju pošto Džekson nije htio da bude odvojen od svoje diece.

Princ je izjavio da je tako imao priliku da poseti Bahrein, Aspen, Njujork i Las Vegas. Međutim, Džekson se trudio da uz sebe uvijek imaju tutora i gledao je da pri svakoj posjeti nauče nešto o drugim kulturama.

Princ je takođe izjavio da je Džekson bio izuzetno uzbuđen zbog njegove predstojeće turneje kao i on pošto je samo jednom imao prilku da svog oca gleda kako nastupa.

Uprkos činjenici da je Džekson imao poseban tim doktora, Princ je mislio da je njegov otac zdrav, ali je mislio da nije dovoljno jeo i opisao ga je kao jako mršavog i neuhranjenog.

Albumi njegovog oca prodati su u više od 750 miliona primjeraka.

Galerija

Bonus video: