Preokret na suđenju: Uvažena "izjava" koju je dao duh Majkla Džeksona

"Brenda me je pozvala i rekla da je stupila u kontakt sa Majklom. On joj je rekao da se ubio sam i da Konrad Marej nije kriv"
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.06.2013. 12:42h

Suđenje za ubistvo Majkla Džeksona dobilo je bizaran preokret nakon što je sudija odlučio da uvaži izjavu koju je duh pokojnog pjevača navodno dao bivšoj ženi muzičara Lajonela Ričija. Ona tvrdi da joj je duh kralja popa rekao da za njegovu smrt nije kriv ljekar Konrad Marej, već da se slučajno ubio sam.

Brenda Riči, bivša supruga muzičara Lajonela Ričija i prijateljica Rendija Filipsa, izvršnog direktora kompanije AEG Live koja je bila zadužena za turneju Majkla Džeksona, tvrdi da joj se lično obratio duh pokojnog kralja popa.

Filips je u svom svjedočenju prepričao razgovor koji je Brenda navodno vodila sa duhom.

"Brenda me je pozvala i rekla da je stupila u kontakt sa Majklom Džeksonom. On joj je rekao da se ubio sam i da Konrad Marej nije kriv", rekao je Rendi Filips.

Sudija Ivet Palazuelos je njegov iskaz prihvatila kao validno svjedočenje, a uzela je u obzir i riječi Džeksonovog "duha".

Advokat porodice Džekson je uložio prigovor koji je odbijen. Konrad Marej uveliko služi zatvorsku kaznu, a suđenje će pokazati pod kojim okolnostima se sve odigralo i ko je još kriv.

Bonus video: