Omraženi član žirija britanskog "Talenta" gađan jajima

Žena je identifikovana kao 30-godišnja Natali Holt, članica prateće grupe Džonsonovih. Ona i "Raven kvartet" takmičili su se lani u britanskom "Talentu"
69 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.06.2013. 18:06h

Sajmon Kauel, jedan od članova žirija britanskog šou programa "Ja imam talenat", doživio je neprijatno iznenađenje u završnici emisije tokom proteklog vikenda, kada je uživo u programu gađan jajima.

Dok je opersvi dvojac, braća Ričard i Adam Džonson, izvodio numeru "The Impossible Dream", iz bekstejdža je na binu izašla mlada djevojka sa kartonom jaja i počela da ih baca na Kauela dok je obezbjeđenje nije odvelo sa scene.

Prema navodima Rojtersa, žena je identifikovana kao 30-godišnja Natali Holt, članica prateće grupe Džonsonovih. Hol i njen gudački ansambl "Raven kvartet" takmičili su se lani u britanskom "Talentu" kada nisu postigli značajan uspjeh.

"Željela sam da pokažem ljudima otpor prema onima poput Sajmona koji imaju ozbiljan uticaj na muzičku industriju", kazala je Holt za Telegraf.

Džonsonovi su na takmičenju zauzeli treće mjesto, na drugom je tinejdžerski komičar Džek Kerol, dok je mađarska pozorišna trupa "Atrakcija" dobila najveće ocjene i odnijela pobjedu u sedmoj sezoni "Talenta".

Očaravajuća igra sjenki u britanskom “Talentu” >>>

Bonus video: