Kavali zasadio maslinu u Dukljanskim vrtovima

Kavali je kazao da je sađenje masline za njega posebno zadovoljstvo s obzirom da je i sam zaljubljenik u tu biljku koja u velikom broju okružuje njegov dom
99 pregleda 13 komentar(a)
Roberto Kavali, Foto: Monterra
Roberto Kavali, Foto: Monterra
Ažurirano: 10.06.2013. 17:47h

Modni mag Roberto Kavali, posadio je stablo masline u rezidencijalnom kompleksu “Dukljanski vrtovi” na Zavali, u okviru svečanog ručka koji je u njegovu čast priredila kompanije AMIA i Montera, koje vode projekat izgradnje atraktivnog kompleksa.

Kavali, koji će se budvanskoj publici večeras predstaviti modnim spektaklom "Fashion Show – Roberto Cavalli" u okviru koga će na velikoj pisti postvaljenom ispod starogradskih bedema biti predstavljena dvije revije - Woman's collection Spring/Summer 2013. i Red Carpet Retrospective.

“Trudeći se da u svim segmentima našeg poslovanja prepoznamo kvalitet i pratimo najviše standarde poslovanja, danas smo imali privilegiju da u elitnom naselju Dukley Gardens ugostimo jedno od najvećih imena visoke mode, gospodina Roberta Kavalija. Imali smo i to zadovoljstvo da budemo domaćini na svečanom ručku kojem je prisustvovao gospodin Kavali i druge uvažene zvanice”, pohvalili su se u Dukljanskim vrtovima.

Kavali je ujedno i prva poznata ličnost koja je posadila maslinu u Dukljanskim vrtovima. “Na ovaj način Monterra želi da vrati medinteranski duh nekada zelenom rtu Zavala, kao i da uzvrati Crnoj Gori na prilici da posluje u pozitivnom i dobrom ambijentu”, naveli su domaćini.

Kavali je tokom sađenja priredio svojevrstan šou. On je izjavio da je sađenje masline za njega posebno zadovoljstvo s obzirom da je i sam zaljubljenik u tu biljku koja u velikom broju okružuje njegov dom.

Iz Monterre su najavili brojne slične društveno odgovorne akcije.

Bonus video: