Kavali o Crnoj Gori: Divna obala, fudbaleri odlični

“Fashion show Roberto Cavalli”, naziv je modnog spektakla koji će biti održan u Budvi 10. juna ispod starogradskih bedema
107 pregleda 19 komentar(a)
Roberto Kavali, Foto: Vuk Lajović
Roberto Kavali, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 09.06.2013. 08:02h

Svjetski modni mag Roberto Kavali doputovao je 8. juna privatnim avionom na tivatski aerodrom, dan ranije, uoči velikog modnog spektakla koji će biti održan ispred zidna Staroga grada u Budvi.

U organizaciji kompanije “Murano Montenegro”, vlasnice Olivere Milačić, Kavali će se prvi put predstaviti crnogorskoj modnoj publici, a ovaj modni događaj biće svakako najveći, koji će ovoga ljeta biti održan na Jadranskoj obali. Organizaciju je podržala i Turistička organizacije Budva, kao i brojni sponzori.

“Fashion show Roberto Cavalli”, naziv je modnog spektakla koji će biti održan u ponedjeljak u 21 čas ispod starogradskih bedema, a pripreme su već uveliko započele.

U džinsu i crnoj kožnoj jakni, sa tamnim naočarima, vidno raspoložen Kavali, iako zašao u sedmu deceniju života, i dalje je pun energije, u šta su se svi mogli uvjeriti dok je juče izlazio sa tivatskog aerodroma, izazvavši veliku pažnju svih onih koji su se tu slučajno zatekli.

Brojne poznate ličnosti iz svijeta mode, sporta, politike iz Crne Gore i regiona već su najavile svoj dolazak na modni šou. Nakon modne revije uslijediće after party

Iako je u prvi mah bilo objavljeno da će čuveni dizajner odsjesti u elitnom bečićkom “Splendidu”, ipak, Kavaliju se više “dopao pogled iz Avale”, što je bilo presudno da bude njihov gost.

Miljenik svjetskih filmskih, muzičkih i zvijezda modne piste, Kavali je juče nekoliko sati proveo i u apartmanu Stare Avale na prvom spratu, koji mu je u potpunosti odgovarao, nakon što mu je ponuđen luksuzniji.

"Crnu Goru sam upoznao 2011, kada sam imao jedan peh na jahti blizu Budve i kada su mi vaši ljudi srdačno izašli u susret i pomogli da ga prevaziđem. Tu predusretljivost i toplinu ću dugo pamtiti. I obala vam je zaista divna, a i fudbaleri su odlični“, kazao je Kavali novinarima nakon ulaska u aerodromski hol.

Sve vrijeme za njegovu bezbjednost brinulo se nekoliko pripadnika „Security Guard Popović“ i VIP Partners, a sinoć je održan i kasting za manekenke i manekene koji će nositi modele ovog kreatora.

Kako je ranije najavljeno, pista ispred zidina biće dugačka 30 metara, šminku će raditi Marko Foks ispred pariskog ,,Loreala“ sa svojim timom iz Beograda, a za frizure je zadužen Šućko Ahmatović ispred ,,Alfaparfa“.

U okviru “Fashion show Roberto Cavalli" biće prikazane dvije revije poznatog kreatora - “ Woman's collection spring/summer 2013” i “Red Carpet Retrospective”. Prije održavanja modnog događaja, uslijediće konferencija za novinare u rezidencijalnom kompleksu “Dukljanski vrtovi“ na Zavali.

Brojne poznate ličnosti iz svijeta mode, sporta, politike iz Crne Gore i regiona već su najavile svoj dolazak na modni šou. Nakon modne revije uslijediće after party.

Bonus video: