Majkl Daglas za rak grla krivi oralni seks

Glumac ženjen Ketrin Zitom Džons, dodao je da je nakon dužeg teškog perioda sada “spreman za osvetu” i da je "srećan što je uprkos svemu i dalje živ"
212 pregleda 5 komentar(a)
Majkl Daglas, Foto: Beta
Majkl Daglas, Foto: Beta
Ažurirano: 03.06.2013. 12:01h

Holivudski glumac Majkl Daglas otkrio je nedavno medijima da je za napornu borbu sa rakom kroz koju je prošao, glavni krivac oralni seks koji je upražnjavao.

Šezdesetosmogodišnji Daglas koji je pre dvije godine obolio od raka grla , tvrdi da je bolest bila izazvana humanim papiloma virusom (HPV). Reč je o virusu koji se prenosi polnim putem, a kako je Daglas otkrio u razgovoru za britanski list Gardijan, upravo je oralni seks krivac za njegovu bolest.

“Bez želje da ulazim u detalje, tvrdim da je moj rak izazvan HPV virusom”, kazao je Dagals. “Plašio sam se da je bolest izazvao stres zbog hapšenja mog sina, ali to nije bio okidač, već je uzrok bila polno prenosiva bolest.

Zanimljivo je da Daglas tvrdi kako ga je oralni seks i izliječio od bolesti, iako su tu njegovu izjavu ljekari doveli u pitanje.

Daglas, koji je oženjen velškom glumicom Ketrin Zitom Džons, dodao je da je nakon dužeg teškog perioda sada “spreman za osvetu” i da je "srećan što je uprkos svemu i dalje živ".

Bonus video: