Dikaprio opet u zagrljaju "Viktorijinog anđela"

"Bili su veoma bliski posljednjih nedjelju dana i osjeća se neka hemija među njima", kazao je izvor blizak paru
66 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.05.2013. 10:21h

Holivudski srcelomac i popularni glumac Leonardo Dikaprio navodno je u vezi sa Toni Garn, četvrta manekenka čuvene kuće donjeg veša „Viktorijas sikret” (Victoria's Secret) koja je završila u njegovom naručju.

38-godišnji glumac viđen je tokom vikenda u Nici sa 20-godišnjom manekenkom iz Njemačke koja je odnedavno zamijenila Mirandu Ker na mjestu „anđela” pomenute modne kuće.

"Bili su veoma bliski posljednjih nedjelju dana i osjeća se neka hemija među njima", kazao je izvor blizak paru za „Njujork dejli njuz”.

Nakon Nice, Leonardo je stigao u Veneciju sa velikom grupom prijatelja, među kojima su milijarder Vladislav Doronjin (patner Naomi Kembel) i glumac Lukas Has.

Garnova se, u međuvremenu, vratila u SAD. Ona je napisala na svom Tviteru „Hvala ti na divnom i dobrom vremenu, jugu Francuske! Vraćam se nazad u realnost – NYC”.

Dikaprio je poznat ljubitelj manekenki „Viktorijas sikret” – do sada je izlazio sa Brazilkom Žizel Bindšen (2001-2005), Izraelkom Bar Refaeli (2005-2011) i Australijankom Erin Hederton (2011-2012).

Galerija

Bonus video: