Diplomirala Eva Longorija: Nikad niste prestari za školovanje

“Veliki dan! Veoma sam uzbuđena zbog toga što sam diplomirala na Chicano fakultetu!", napisala je očajna domaćica na Twitteru
74 pregleda 1 komentar(a)
Eva Longorija, Foto: GEVA/ AKM-GSI
Eva Longorija, Foto: GEVA/ AKM-GSI
Ažurirano: 24.05.2013. 16:21h

Od kako se posljednja sezona “Očajnih domaćica” završila, jedna od glavnih akterki, glumica Eva Longorija, bila je van dometa medija, ali njeni fanovi ne moraju da brinu, jer nije odustala od glume.

Zapravo, ona se iz javnog života povukla samo na kratko i to kako bi dokazala da nije samo lijepa, već i pametna, a kako prenosi Daily Mail, prije nekoliko dana je dobila i zvaničnu potvrdu kada je diplomirala.

Njeno lice obasjao je veliki osmijeh dok se grlila i rukovala sa profesorima Kalifornijskog državnog univerziteta, koji su joj uručili diplomu i čestitali. Dok je pozirala u tradicionalnoj garderobi diplomaca sa kapom na glavi, podršku iz publike davali su joj ponosni roditelji Enrike Longorija i Ela Eva Mirales.

“Veliki dan! Veoma sam uzbuđena zbog toga što sam diplomirala na Chicano fakultetu! Nikada niste prestari ili prezauzeti da nastavite sa školovanjem”, poručila je svojim pratiocima na Twitter društvenoj mreži popularna glumica.

Longorijin diplomski rad nosi naziv “Doprinosi Latinoamerikanaca nauci, tehnologiji, inžinjeringu i matematici”, a mnoge kolege su joj nakon tri godine na fakultetu čestitale.

Bonus video: