Upao u tuđu kuću, oprao svoj veš i zalio baštu

"Komšinica je zatekla nepoznatog muškarca kako sređuje baštu komšija koji su na odmoru i pitala ga šta radi, našta joj je on odgovorio da mora da zalije cvijeće"
55 pregleda 0 komentar(a)
bašta, vrt, Foto: Pinterest
bašta, vrt, Foto: Pinterest
Ažurirano: 23.05.2013. 18:52h

Jedan je beskućnik spojio ugodno i korisno kad je u Minhenu provalio u kuću čiji su vlasnici otišli na odmor i usput im zalio cvijeće u bašti, saopštila je minhenska policija.

U ponedjeljak poslijepodne 39-godišnjeg beskućnika zatekla je komšinica zadužena da "obiđe" kuću dok je porodica na odmoru, navodi se u saopštenju policije.

"Komšinica je zatekla nepoznatog muškarca kako sređuje baštu komšija koji su na odmoru i pitala ga šta radi, našta joj je on odgovorio da mora da zalije cvijeće", navode u policiji.

Provalnik, Turčin bez doma, u ponedjeljak je, prema policijskom izvještaju, ušao u kuću u kojoj se ponašao kao da je u svom domu: skinuo se, odjeću i cipele stavio u mašinu za veš da se peru.

"U međuvremenu se presvukao u odjeću koju je našao u ormarima svojih 'domaćina', zatim je sišao u kuhinju, gdje se sit najeo. Nakon toga je otišao u baštu, gdje je počupao korov i zalio biljke", navodi se u izvještaju policije.

Muškarac je najprije priveden u policijsku stanicu, a zatim je odveden na psihijatrijsko posmatranje po nalogu sudije.

Bonus video: