Udala se za muškarca koga je naslikala prije upoznavanja

"Nikad nisam mislila da ću predvidjeti svog supruga i obično ne vjerujem u takve stvari, ali valjda je riječ o sudbini"
5 komentar(a)
Kloe Majo, Foto: Dailymail.co.uk
Kloe Majo, Foto: Dailymail.co.uk
Ažurirano: 18.05.2013. 11:56h

Slikarka Kloe Majo se udala za muškarca koji izgleda isto kao i njen čovjek iz snova, kojegje naslikala prije nego je upoznala budućeg supruga, piše Daily Mail.

Majo je 2009. godine, kada nije bila u vezi, naslikala sebe u zagrljaju muškarca tamne kose i brade. Ne razmišljajući previše o slici, ostavila je da sakuplja prašinu u uglu dnevne sobe.

"Htjela sam da prikažem par u noći, naslikala sam poljupce kako padaju sa drveća kako bi izgledalo romantično, a izraze lica sam u stvairi naslikala na kraju. Nisam namjeravala da izgledaju kao ja ili bilo ko drugi", kazala je ona.

U potrazi za ljubavi se putem internet stranice za upoznavanje počela dopisivati sa 30-godišnjim Majklom Goemanom, a kada ga je dva mjeseca nakon toga upoznala, bila je šokirana - izgledao je baš kao muškarac sa njene slike.

31-godišnja Kloe nije ovo otkriće odmah podijelila sa Majklom da ga ne bi uplašiila, pa je sliku sakrila ispod rkeveta. Pokazala mu je tek kada suse bolje upoznali.

Kloe i Majkl su se vjenčali tri godine nakon prvog susreta.

"Nikad nisam mislila da ću predvidjeti svog supruga i obično ne vjerujem u takve stvari, ali valjda je riječ o sudbini", kaže Kloe.

Bonus video: