NASLOVNICA VOGUE-a

Kejt Apton: Volim svoje tijelo

Ambiciozna ljepotica, čuvena po svojim oblinama, nada se i karijeri na filmu, a želi i da dizajnira donji veš
255 pregleda 1 komentar(a)
21.02.2019. 15:17h

Malo je manekenki koje se mogu pohvaliti da su u nekoliko mjeseci bile na tri naslovnice časopisa Vogue, što je Kejt Apton pošlo za rukom. Nakon italijanskog i britanskog, ona krasi i američko izdanje časopisa.

Kejt, po mišljenju modnih stručnjaka, ima sposobnost da iz kupaćih kostima uskoči u kreacije visoke mode i izgleda jednako uvjerljivo i privlačno u svim varijantama. Prepoznali su to i urednici američkog Voguea, pa 20-godišnja ljepotica krasi izdanje za jun, uz posebnu titulu - nazvali su je “najvreliji model na svijetu”.

Ljude osvaja šarmom, a popularnost je stekla i zahvaljujući Internetu jer je na Twitteru njene fotografije koje je snimio Teri Ričardson pogledalo 16 miliona ljudi.

Ambiciozna ljepotica, čuvena po svojim oblinama, nada se i karijeri na filmu, a želi i da dizajnira donji veš.

O svojoj bujnoj figuri, ona za Vogue kaže:

"Ne mogu promijeniti broj svog brushaltera. Moje grudi su prave! Mogu da vježbam i hranim se zdravo, ali određene stvari ne mogu promijeniti. Jednostavno, želim da živim svoj život”.

I dok modna industrija forsira neuhranjene manekenke, Apton dokazuje da može i drugačije.

"Volim svoje tijelo, to je ono što mi je bog dao. Sigurna sam u sebe i ako mogu inspirisati i druge žene da se tako osjećaju, odlično!", dodala je manekenka.

Galerija