Bosanka poručila Jeremiću: Vuče, ovo je pravi Bono Voks

Vuk Jeremić obmanuo javnost objavljujući na društvenim mrežama fotografije na kojima zajedno sa frontmenom grupe U2 diže tri prsta
69 pregleda 32 komentar(a)
Ažurirano: 28.04.2013. 16:31h

Nakon što je Vuk Jeremić obmanuo javnost fotografijama sa lažnim Bonom Voksom, poznata Bosanka Sanela Dajana Dženkins odlučila je da objavi fotografiju sa pravim Bonom.

"Vuče, ovo je pravi Bono Voks", poručila je svjetski poznata poslovna žena i humanitarka iz Sarajeva Sanela Dajana Dženkins predsjedniku Generalne skupštine UN-a Vuku Jeremiću, objavljujući fotografiju sa Bonom koju prenosi agencija Anadolija.

Vuk Jeremić priznao je da je obmanuo javnost objavljujući na društvenim mrežama fotografije na kojima zajedno s popularnim pjevačem, frontmenom grupe U2, Bono Voksom, diže tri prsta.

Slika koju je postavio Jeremić (Foto: Twitter)

Sa kim se slikao Vuk Jeremić? >>>

Nakon što je Sanela Dženkins objavila da joj je Bono rekao da se sa Jeremićem nikad nije fotografisao, predsjednik Generalne skupštine UN-a priznao je da se fotografisao sa lažnim Bono Voksom.

Bono je deklarisani prijatelj Bosne i Hercegovine. Ljubav prema Sarajlijama i ostalim stanovnicima BiH iskazao još tokom rata pozivajući sa koncerata širom svijeta svjetske lidere da zaustave zločine u Bosni. U više navrata boravio je u Sarajevu gdje je 1997. grupa U2 održala spektakularan koncert.

Sanela Dženkins i Bono su višegodišnji prijatelji, a objavljena fotografija nastala je na zabavi koju je nedavno u Los Anđelesu organizovao Elton Džon.

Žene koje su najviše zaradile od razvoda... >>>

Galerija

Bonus video: