Džastinov djed živi u bijedi: Nije vidio ni peni od unukovih 70 miliona

Izvor blizak Džastinu, koji nije komentarisao navode djeda, kazao je da su to besmislice
6 komentar(a)
Ažurirano: 26.04.2013. 13:41h

Pop zvijezda Džastin Biber zaradio je 70 miliona funti, ali, po riječima njegovog djeda, porodica ne uživa u tom novcu.

Džastin njegov život na visokoj nozi daleko je od svakodnevice njegovog djeda, koji živi u baraci sa dvije sobe u pjevačevoj rodnoj Kanadi.

Džordž Biber koji je u šestoj deceniji, trenutno spava na prljavom madracu u dnevnoj sobi, jer je previše bolestan da bi se popeo uz stepenice. Kaže da je unuk svjestan njegovog stanja, ali ne čini ništa kako bi pomogao njemu i njegovog supruzi Kejti.

“Džastin vrijedi 70 miliona, ali mi nismo vidjeli ni peni od njegove zarade. Teško je i zamisliti količinu novca koju on ima, naročito zbog toga što se potrudio da se udalji iz naših života koliko je mogao”, kaže on.

“Nikada nas ne zove i ponekad pomislim da mu nije stalo do nas. Izgleda kao da je zaglavljen u tom luksuznom stilu života, pa nas je zaboravio. Kao da živimo na različitim planetama”, dodaje Džordž, kojem se ne dopadaju skandali njegovog unuka.

“Kada sam čuo za njegovo ponašanje, zapitao sam se ko se uopšte ugleda na njega. Vjerujte mi, to nije mali dječak kojeg smo mi poznavali”, objašnjava on.

Pjevač odnedavno izaziva skandale poput razmirica sa fotoreporterima i kašnjenja na koncerte. Dok su njegovi baba i djed s očeve strane u teškoj situaciji, po riječima Džordža, Džastin izdašno pomaže majku njegove majke i njenog drugog muža.

“Za njih ništa nije previše. On im kupuje nove kuće, auta, plaća luksuzna putovanja i sve što požele. A za nas ništa. I ja bih volio novu kuću, jer trenutno ne mogu ni da se popnem uz stepenice zbog svojih leđa. Ali to nije na njegovom spisku potrebnih stvari”, navodi Džordž. Sa unukom je posljednji put pričao na porodičnom božićnom ručku, ali ga od tada nije vidio, jer ih Džastin ne posjećuje.

Izvor blizak Džastinu, koji nije komentarisao navode djeda, kazao je da su to besmislice.

Galerija

Bonus video: