Odbila da posluša policajca: Uhapšena Ris Viderspun

Prema izvještaju, glumici su stavljene lisice i na kratko je boravila u zatvoru
58 pregleda 7 komentar(a)
Ris Viderspun, Foto: Beta/AP
Ris Viderspun, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.04.2013. 08:51h

Ris Viderspun uhapšena je zbog neprimerenog vladanja pošto je odbila poslušnosti policajcu u Atlanti.

Glumica je zavšrila u zatvoru zajedno sa suprugom Džejsmom Totom jer je on pao na testu „duvanja”. Gradska policija Atlante je potvrdila da je par uhapšen nakon što je Tota zaustavila patrola pod sumnjom da vozi pod uticajem alkohola.

Prema izvještaju, glumici su stavljene lisice i na kratko je boravila u zatvoru jer je odbila da se povinuje naređenju policajca da ostane u kolima dok je on provjeravao stanje njenog supruga ispred vozila. "Ja sam američka građanka i imam pravo da stojim na američkokm tlu", kazala je Viderpsunova, dok je suprug pokušavao da je smiri, piše u izvještaju.

"Znaš li ti ko sam ja?", upitala je glumica policajca, na šta je on odgovorio: "Nema potrebe da znam vaše ime u ovom trenutku", a ona je rekla: "Saznaćete ko sam. Bićete na svim vijestima!"

Džejms Tot je uhapšen jer mu je nivo alkohola u krvi bio daleko iznad zakonskog limita.

Ris (37) i Tot (42) su pušteni na slobodu poslije nekoliko časova, a prije toga su fotografisani. Ris nije gledala u foto-aparat, dok su Džejmsove oči djelovale stakleno.

Izlazak pred sudiju zakazan je za danas, ali vjeruje se da će par tražiti odlaganje. Njih dvoje trenutno borave u Atlanti, gdje Viderspun snima film „The Good Lie”.

Bonus video: