Bredli Kuper i dalje živi sa majkom

Budimo realni, vjerovatno za nju nije lako što živi sa sinom. Ali, to je život - smatra Kuper
79 pregleda 3 komentar(a)
Bredli Kuper, majka, Foto: Mark Seliger
Bredli Kuper, majka, Foto: Mark Seliger
Ažurirano: 22.04.2013. 16:22h

Glumac koji se u svijetu proslavio ulogom u filmu “Hangover”, Bredli Kuper otkrio je da je najvažnija žena u njegovom životu majka, prenosi nydailynews.com.

Mnoge dame koje potajno pate za ovim zavodnikom razočaraće se kada otkriju da on čak i živi sa svojom mamom Glorijom, još od kako je njegov otac preminuo 2011. godine.

“Budimo realni, vjerovatno za nju nije lako što živi sa sinom. Ali to je život i trenutno, dvije godine nakon smrti moga oca mi smo tu”, prokomentarisao je on.

“Moja porodica je veoma bliska i tatina smrt je bila brutalna za sve nas. Potrebni smo jedni drugima. Ali nemojte me shvatiti pogrešno, nije sve tako idealno, ima komplikacija. Nije kao da ja živim u luksuzu, a ona u kući za goste. Sobe su nam jedna do druge, ali ona je super žena. Možemo da se družimo i da nije tako, ne bismo živjeli zajedno”, objasnio je glumac.

“Moja porodica je veoma bliska i tatina smrt je bila brutalna za sve nas. Potrebni smo jedni drugima"

On je pričao i o tome kako je gubitak oca uticao na njegov život.

“Rekao sam sebi OK, ovo je smrt. To će se i meni desiti jednoga dana. Sa tim je došla i ogromna sloboda. Moj mozak je sada manje zauzet”, kazao je Kuper.

“Ranije sam mislio da moram svima da se dopadam. Sada želim da budem svoj i zbog toga više uživam u životu”, dodaje on.

Ipak glumac je otkrio da ga to ne sprečava u planovima za budućnost i otkriva da jednoga dana želi da bude otac.

“Naravno da sam razmišljao o tome. Zaista se nadam da ću doživjeti to iskustvo. Vidio sam koliko je roditeljstvo usrećilo mog oca i nadam se da ću to postići i ja”, otkriva Kuper za kojeg se šuška da izlazi sa dvadesetogodišnjom manekenkom Suki Voterhaus.

Bonus video: