Nakon "prodaje života" na "Ibeju" Ijan Ašer nastavlja avanturu

Producentska kuća Dizni je već otkupila prava za Ijanovu životnu priču koju planiraju da iskoriste za film
2 komentar(a)
Ijan Ašer, Foto: Blic
Ijan Ašer, Foto: Blic
Ažurirano: 16.04.2013. 08:29h

Prije pet godina, nakon što je Britanca Ijana Ašera napustila supruga, on je odlučio da iz korjena promijeni cio svoj život - tako što će ga prodati putem "Ibeja".

"Ima još mnogo stvari koje želim da vidim, a to ne mogu da uradim ako se izležavam u ležaljci i pijuckam margaritu"

Iako je u međuvremenu postigao sve što je želio i sada živi na sopstvenom ostrvu u Karipskom moru, Britanac ponovo želi avanturu i još jednom je ponudio cio svoj imetak na prodaju.

Kada se Ijan Ašer odlučio da promijeni svoj život, svu svoju imovinu je uspješno prodao preko sajta "Ibej" za 230.000 eura i krenuo na put oko svijeta sa spiskom stvari koje želi da uradi.

Upoznao je milionera Ričarda Brensona, glumio je u holivudskom filmu, plivao sa ajkulama, trčao sa bikovima i naučio da pilotira avionom, prenosi "Dejli mejl".

Nakon svega toga, našao je i ljubav svog života i kupio malo ostrvo u Karipskom moru.

Međutim, kako Ijan kaže, "predivno mu je, ali putničke noge su ga ponovo zagolicale".

"Ima još mnogo stvari koje želim da vidim, a to ne mogu da uradim ako se izležavam u ležaljci i pijuckam margaritu", kaže avanturista.

Producentska kuća Dizni je već otkupila prava za Ijanovu životnu priču koju planiraju da iskoriste za film, a čim se nađe kupac koji je spreman da izdvoji 273.120 eura za Ijanov tropski raj, avantura može ponovo da počne.

Bonus video: