"Kralj popa" zabavljao prisutne u Buda baru

Tokom večeri prisutni su uživali u hitovima Majkla Džeksona, a njegovu pjesmu otpjevala je i crnogorska muzičarka Anita Popović
81 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2013. 12:47h

U četvrtak veče pred malobrojnom publikom u lokalu Buda Bar u Podgorici u ulozi Majkl Džeksona predstavio se Radule Lalović.

On je kao i na ranijim “Tribute” žurkama nastup počeo tačno u ponoć, a veoma brzo je dokazao da su svi oni koji su odlučili da preskoče ovo veče pogriješili. Ne samo da je likom i plesnim koracima na kratko oživio svjetsku zvijezdu, već je za razliku od ranijih imitatora i zapjevao.

“Majkl Džekson je jedan od mojih omiljenih pjevača i poštujem njegov rad i pjevanje i pokrete na sceni, zato što je izmislio mnogo dobrih koraka tako da sam se veoma obradovao kada su me zvali da ga imitiram, a da li sam bio njegova dobra kopija to je na publici da odluči”, skromno je kazao Lalović.

On je dodao da se za imitaciju spremao svega nedjelju dana i da mu ni pjevanje, a ni ples nisu predstavljali veliki problem.

“Pjevanje je dio mog života i nešto što radim svakodnevno. Plesom se bavim iz ljubavi 12 godina i osvajao sam dosta nagrada. Naravno teško je skinuti njegove pokrete svega je nekoliko ljudi u svijetu koji to dobro rade, a eto i ja sam pokušao, jer našem narodu treba pružiti nešto novo”, ispričao je “Majkl Džekson” za “Vijesti”.

Tokom večeri prisutni su uživali u hitovima Majkla Džeksona, a njegovu pjesmu otpjevala je i crnogorska muzičarka Anita Popović.

Nakon što su se fanovi fotografisali sa imitacijom kralja popa, Lalović se ponovo vratio na scenu gdje mu se u plesu pridružila zvijezda prve “Tribute” žurke, imitatorka Ejmi Vajnhaus Jelena Pejović.

Svi oni koji su se tokom ove i predhodnih žurki slikali sa imitatorima Džeksona, Vajnhaus, Bijonse i Lejdi Gage, učestvuju u nagradoj igri, pa će fotografija sa najviše lajkova osvojiti vikend za dvoje u Veneciji.

Galerija

Bonus video: