Ćerke Pi Didija rastu okružene drogom: Upale u džak kokaina?

Bejbisiterka tvrdi da ju je bivša Didijeva partnerka fizički i verbalno zlostavljala, te da je otpuštena jer se žalila da je guši smrad marihuane
1 komentar(a)
Pi Didi, Foto: Dancehallarena.com
Pi Didi, Foto: Dancehallarena.com
Ažurirano: 11.04.2013. 16:25h

Ćerke bliznakinje poznatog repera Pi Didija odrastaju okružene drogom, sudeći po tužbi koju je bejbisiterka podigla protiv njihove majke.

Don Drago tvrdi da je radila za bivšu Didijevu partnerku Kim Porter od 2011. do 2012. i u tužbi, koju je objavio TMZ, tvrdi da je majka bliznakinja konstantno pušila marihuanu pred njima.

Marihuana po tužbi nije bila jedini problem. Drago tvrdi da je više puta po kući pronalazila kokain, te da su djeca jednom prilikom kada ih je vozila u školu bila umazana "bijelom praškastom materijom".

Ona je mišljenja da su djeca "upala u džak sa kokainom koji se nalazio na zadnjem sjedištu". Drago je kazala da se nakon toga posvađala sa Porterovom koja je tvrdila da su u vreći njeni ljekovi.

I to nije sve - bejbisiterka tvrdi da ju je bivša Didijeva partnerka fizički i verbalno zlostavljala, te da je otpuštena jer se žalila da je guši smrad marihuane. Didi i Kim Porter se za sada nisu javno oglašavali.

Bonus video: