Navijači Škotske čistili snijeg na stadionu u Novom Sadu

Prije dolaska na stadion navijači Škotske selekcije boravili su u Dječjem selu u Sremskoj Kamenici gdje su djeci bez roditeljskog staranja odnijeli poklone
80 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 26.03.2013. 16:29h

Oko 30 navijača Škotske pridružilo se danas grupi ljudi koja je angažovana na čišćenju snijega na stadionu u Novom Sadu, gdje će večeras biti odigrana kvalifikaciona utakmica za Svjetsko prvenstvo između Srbije i Škotske.

Navijači Škotske došli su na stadion samoinicijativno, uzeli lopate u ruke i krenuli da čiste snijeg koji u Novom Sadu neprestano pada od sinoć i zadaje probleme organizatorima utakmice.

Škotlanđani su odjeveni svoje tradicionalne kiltove, a mnogi od njih skinuli su se do pasa, iako je temperatura u Novom Sadu oko nule.

Zvaničnici Fudbalskog saveza Škotske su na svom tviter nalogu postavili sliku očišćenog terena u Novom Sadu i napisali da će se utakmica igrati bez obzira na snijeg.

Prije dolaska na stadion navijači Škotske selekcije boravili su u Dječjem selu u Sremskoj Kamenici gdje su djeci bez roditeljskog staranja odnijeli poklone.

Pretpostavlja se da će večerašnjoj utakmici u Novom Sadu prisustvovati oko 1.000 škotskih navijača.

Galerija

Bonus video: