Dženifer Lorens: Ja sam jedna veoma dosadna osoba

Dženifer priznaje da je slava veoma brzo došla, ali je zahvalna i da se trudi na ostane na zemlji
4 komentar(a)
Ažurirano: 07.03.2013. 12:24h

Dvadesetdvogododišnja Dženifer Lorens, koja je prošlog mjeseca osvojila Oskara, iznenadila je javnost rekavši da sebe smatra veoma netalentovanom i dosadnom osobom...

"Nikada ne igram uloge koje su slične meni, jer sam dosadna osoba. Ne bih voljela da vidim sebe u filmu", rekla je ona i dodala da je apsolutno netalentovana – "Ja sam i netalentovana. Zapravo gluma je jedino što znam da radim, a ne znam ni da li to dobro radim."

Dženifer priznaje da je slava veoma brzo došla, ali je zahvalna i da se trudi na ostane na zemlji.

Kako kaže, nikada ne bi mogla da se folira zbog toga što je bila predmet maltretiranja takvih ljudi.

„Stalno sam mijenjala škole, jer su djevojčice bile zle prema meni. Nikada se nisam brinula oko tih kučki, zapravo to je poučno, sa takvim ljudima se susrećeš čitav život. Sada mi se svi ulizuju, ali nikada sebi ne smijem dozvoliti da padnem na to. Moj život nije Holivud“, kazala je ona.

Inače, zanosna oskarovka otkrila je tajnu svog dobrog izgleda. To nisu opsesivne dijete i posjete stilistima, već kako ona kaže "prženo i ugljeni hidrati".

"Prije neki dan sam doručkovala picu za doručak, pržena krilca za ručak i ponovo picu za večeru. Pa, zašto je to grijeh?"

Inače, Lorensova je nedavno postala zaštitno lice kuće Dior, a šale na račun toga da su joj slike previše obrađenje u fotošopu je uopšte ne dotiču.

„Volim fotošop više od ičega na svijetu. Pa naravno da su slike obrađene, ko još izgleda tako u stvarnom životu?“, zaključila je ona.

Galerija

Bonus video: