Objavljena dokumenta FBI o Vitni Hjuston

U dosijeima su detaljno opisani svi pokušaji ucjene pjevačice, sve prijetnje smrću kao i mita koje je davala
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.03.2013. 10:19h

Dosijei američkog Federalnog istražnog biroa koji su objavljeni na internetu o preminuloj pop pjevačici Vitni Hjuston pokazuju pisma opsesivnih fanova kao i pokušaje ucjene.

Hjustonova je primala ljubavna pisma i kasete iz Holandije za koje je mislila da su prijeteći

U dosijeima su detaljno opisani svi pokušaji ucjene pjevačice, sve prijetnje smrću kao i mita koje je davala.

Na 128 strana fajlova Vitni Hjuston koji su postavljeni na sajtu FBI neki od njih ukazuju na pokušaj jednog fana da ucijeni pjevačicu, ali ne ukazuju ni na kakve nove podatke o problematičnom životu koji je Hjustonova vodila, prenose američki mediji.

Pjevačici je dosije otvoren kada je bila na vrhuncu karijere između 1998. i 1999. godine. Među objavljenim dokumentima nalaze se i ljubavna pisma koja joj je slao obožavatelj iz države Vermont.

Vitni Hjuston je morala, nakon njene udaje za muzičar Bobija Brauna, da plati 250.000 dolara jednom njenom zaposlenom koji je prijetio da će u javnost iznijeti detalje iz njenog privatnog života, ako mu ona ne plati traženu sumu.

Hjustonova je, takođe, primala ljubavna pisma i kasete iz Holandije za koje je mislila da su prijeteći, navodi se u dokumentima.

Vitni Hjuston, poznata po nježnim baladama kao i zavisnosti od droge, pronađena je mrtva prošle godine u kadi hotela na Beverli Hilsu. Imala je 48 godina. Nadležni su rekli da se slučajno udavila u kadi zbog srčanih problema, nakon što je konzumirala kokain.

Galerija

Bonus video: