"U DOBRU I U ZLU"

Vuneni kaput Dženifer Lorens prodat za 4.000 dolara

Producenti filma ''U dobru i u zlu'' stavili su prošlog utorka na aukciju komade odjeće koje je Lorens nosila u filmu "U dobru i u zlu"
67 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.03.2013. 10:43h

Vuneni kaput koji je oskarovka Dženifer Lorens nosila u filmu ''U dobru i u zlu'' prodat je na aukciji za više od 4.000 dolara, saopšteno je iz aukcijske kuće Nejta Sandersa.

Film Dejvida O. Rasela ''U dobru i u zlu'' je djelo koje se u sam vrh svjetske filmske produkcije probilo tiho

Producenti filma ''U dobru i u zlu'' stavili su prošlog utorka na aukciju komade odjeće koje je Lorens nosila u filmu među kojima je bio i kaput koji je prodat za 4.652 dolara, prenose američki mediji.

Pored kaputa tu je bio i sportski grudnjak koji je dostigao cijenu od 3.175 dolara, uske bijele pantalone koje je Lorensova nosila dok je igrala sa svojim kolegom iz filma Bredlijem Kuperom koje su dostigle cijenu od 3.493 dolara.

Takođe, stvari njenog kolege iz filma Kupera su se našle na aukciji i prodate su za nekoliko stotina dolara.

Film Dejvida O. Rasela ''U dobru i u zlu'' je djelo koje se u sam vrh svjetske filmske produkcije probilo tiho i zaslužilo čak osam nominacija za nagradu Oskar (uključujući Oskara za najbolji film, najbolju režiju, najbolju mušku i žensku glavnu ulogu, najbolji adaptirani scenario) kao i mnogo drugih nominacija i značajnih nagrada koje se po tradiciji dodjeljuju početkom godine.

Galerija