DALEKO OD PRIJATELJSKOG ODNOSA

Raskol na dvoru: Kejt više ne želi da pomaže Megan?

Iako u javnosti izgledaju kao bliske prijateljice, njihov odnos potpuno je drugačiji iza zatvorenih vrata
165 pregleda 5 komentar(a)
Megan Markl, Kejt Midlton, Foto: Instagram
Megan Markl, Kejt Midlton, Foto: Instagram
Ažurirano: 31.01.2019. 10:10h

Razmirice i neslaganje između Kejt Midlton i Megan Markl se samo zahuktavaju, a prema izvoru bliskom porodici, Kejt odbija da pomogne bivšoj glumici u privikavanju na nov način života.

Iako u javnosti izgledaju kao bliske prijateljice, njihov odnos potpuno je drugačiji iza zatvorenih vrata, piše "Closer Weekly".

''Megan je sve što zna naučila od Kejt. Ali, od vjenčanja njihov odnos više nije isti. Vojvotkinja Kejt smatra da se Megan više ne trudi da se druži s njom već se posvetila tome kako da impresionira kraljicu Elizabetu. Ako ćemo iskreno, Megan je jako zauzeta, ali Kejt smatra da je uložila previše truda u njihovo prijateljstvo, a nije dobila mnogo zauzvrat'', izjavio je izvor koji je insistirao da ostane anoniman.

Prema pisanju magazina, navodi se da je Kejt jako dobro osoba i ne želi Megan ništa nažao, ali je odlučila da joj više ne daje savjete.  Dalje se navodi da je najbolji primjer toga pojavljivanje bivše glumice u roze haljini otvorenih ramena na proslavi kraljičinog rođendana, koje je Kejt mogla da spriječi.