Pol Makartni u Nju Orleansu prošao kao ulični svirač

Bilo je čak i onih koji su mu, impresionirani njegovim nastupom, bacili novac
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.02.2013. 10:45h

Uprkos svjetskoj slavi, bivši Bitls Pol Makartni doživeo je u Nju Orleansu "minut anonimnosti" kada su ga zamijenili za uličnog svirača.

"Počeo je da pjeva zajedno sa svim putnicima u tramvaju"

Putnici se nisu previše uzbudili kada se 70-godišnji Makartni popeo u gradski tramvaj zajedno sa suprugom Nensi Ševel i tjelohraniteljem. Jednostavno ga nisu prepoznali.

Nisu reagovali ni kada je počeo da pjeva svoje pjesme. Većinom su ga ignorisali, misleći da je jedan od mnogobrojnih lokalnih muzičara koji zarađuju svirajući na ulici. Bilo je čak i onih koji su mu, impresionirani njegovim nastupom, bacili novac.

Makartni i njegova supruga Nensi su došli u Nju Orleans zbog Superboula koji je održan u nedjelju

"Popeo se u tramvaj i počeo da pjeva pjesme Bitlsa. U početku su ga svi ignorisali, jer u gradu ima puno uličnih svirača", kazao je jedan od putnika ove zanimljive vožnje.

"A onda smo shvatili ko je on i bili smo u šoku".

"Počeo je da pjeva zajedno sa svim putnicima u tramvaju. Bilo je to jedno neponovljivo iskustvo, jedan od najljepših dana u mom životu", kazao je ovaj ljubitelj Bitlsa.

Makartni i njegova supruga Nensi su došli u Nju Orleans zbog Superboula koji je održan u nedjelju, kao i poznatog karnevala Mardi gra.

Galerija

Bonus video: