Kineski milijarder ne odustaje: Oženite moju gej ćerku

Svijet je još prošle godine na jesen obišla vijest da Sesil Čao daje 65 miliona dolara onom ko oženi njegovu ćerku lezbijku
8 komentar(a)
Žiži Čao, Foto: Thetimes.co.uk
Žiži Čao, Foto: Thetimes.co.uk
Ažurirano: 28.01.2013. 18:09h

Žiži Čao (33) je u građanskoj zajednici sa drugom ženom, ali njen otac, jedan od najbogatijih ljudi Hong Konga insistira na tome da njegova višemilionska ponuda, onom ko njenu ćerku učini strejt osobom, stoji, piše britanski Telegraf.

"Mi dijelimo život i ne ograničavamo se na jednu osobu"

Svijet je još prošle godine na jesen obišla vijest da Sesil Čao daje 65 miliona dolara onom ko oženi njegovu ćerku lezbijku. On sada kaže da njegova ćerka Žiži može da živi kako hoće, ali da njegova ponuda još važi.

“Svako ko uspije da ubijedi Žiži imaće umjereno luksuzan život”, kaže ovaj investitor.

Čao ima vrlo neobičan pristup romantici, budući da je nedavno potvrdio podatak da je spavao sa 10.000 žena.

“Nikada nisam brojao, ali je moguće da je riječ o tom broju. Svakodnevno možete biti sa jednom, dvije, tri ili četiri žene. Imam mnogo dobrih prijateljica. Mi dijelimo život i ne ograničavamo se na jednu osobu. Želim da živim slobodan i srećan život”, rekao je ovaj 76-godišnji biznismen.

Brak je težak

Od kako je ponudio novac za budućeg zeta i sam je počeo da dobija bračne ponude. Izgleda da neće prihvatiti ni jednu od njih.

Vjeruje se da je Čao namjeravao da svoju imperiju prepusti Žiži, ali sada je vjerovatnije da će je prepustiti sinovima

"Brak je težak, naročito po zakonu Hong Konga. Ona vam može uzeti mnogo novca. Bezbjednije je biti solo”, kaže Čao.

Žiži je jedna od njegovo troje djece koju je dobio sa tri različite žene. Studirala je arhitekturu u Engleskoj, kao i njen otac, a sada je izvršni direktor njegove kompanije “Cheuk Nang” koja ima projekte u Hong Kongu, Kini i Maleziji.

Čao takođe ima modnu agenciju i PR kompaniju.

Otac i ćerka dijele ljubav prema letjenju i oboje imaju dozvolu za upravljanje helikopterom. Vjeruje se da je Čao namjeravao da svoju imperiju prepusti Žiži, ali sada je vjerovatnije da će je prepustiti sinovima, ukoliko se ona ne uda.

Umjereno luksuzan život

Nedavno je nagovijestio šta “umjereno luksuzan život” znači ultra bogatim tajkunima tako što je novinarima otvorio vrata svoje vile Happy Lodge. Ona se nalazi uz more na zapadnoj obali Honkongškog ostrva.

Nakon što je završio Daram univerzitet, Čao je počeo da gradi sopstvenu imperiju

Sagrađena je na četiri nivoa i ima 1.500 kvadratnih metara. Vrijedi više stotina hongkongških dolara.

Sesil Čao je rođen u relativno siromašnoj porodici u Šangaju, ali je njegov otac Čao Cong Jea postao brodovlasnički tajkun.

Nakon što je završio Daram univerzitet, Čao je počeo da gradi sopstvenu imperiju. Njegov dom nalazi se u kraju nazvanom Vila Sesil gdje se nalaze neki od najboljih stanova Hong Konga.

Zamolila oca da povuče ponudu

Žiži je na novčane ponude njenog oca rekla za Daily Telegraph: “Prvo mi je bilo zabavno, a onda sam shvatila da sam srećna što imam oca koji me toliko voli. Nije istina da on ne može da me prihvati. On se plaši toga što društvo ne može da me prihvati”.

Iako se nije složila s njim, rekla je da razumije zašto on to radi. Ipak, nakon što je primila gotovo dvije hiljade mejlova za nedjelju dana, Žiži je (očigledno bez uspjeha) zamolila oca da povuče ponudu.

Njihova priča sada je tema holivudskog filma na kom radi Saša Baron Koen, pod radnim nazivom “The Lesbian”.

Čao kaže da će sarađivati sa Koenom, sve dok u filmu izgleda dobro.

“Rado bih mu pomogao, ali pod uslovom da u filmu izgledam kao dobra osoba”, kaže on.

Bonus video: