Galaktička imperija: Zvijezda smrti nema nedostatke

"Nesumnjivo je da bi tako superiorna tehnologija u rukama primitivaca sigurno bila iskorišćena da se naruši mir"
50 pregleda 1 komentar(a)
Zvijezda smrti, Foto: YouTube
Zvijezda smrti, Foto: YouTube
Ažurirano: 18.01.2013. 18:14h

Nakon odluke američkog predsjednika da ne izgradi Zvijezdu smrti, iako je za to prikupljeno više od 30.000 potpisa, na zvaničnom blogu "Ratova zvijezda", stiglo je i saopštenje "Galaktičke imperije".

Smatrajući odluku američkog predsjednika "kukavičkom", u saopštenju Galaktičke Imperije se navodi:

"Vojna nadmoć Galaktičke Imperije je potvrđena još jednom, skorašnjom odlukom predsjednika Sjedinjenih Američkih država da odustane od gradnje Zvijezde smrti, uprkos snažnim zahtjevima stanovnika ove majušne, agresivne planete.

"Cijena izgradnje Zvijezde smrti koju su oni saopštili je "prenaduvana"

Nesumnjivo je da bi tako superiorna tehnologija u rukama primitivaca sigurno bila iskorišćena da se naruši mir i zloupotrijebi protiv građana Galaktičke Imperije" rekao je guverner spoljnih teritorija Tarkin. "Snaga Zvijezde smrti predviđena je jedino da čuva i brani tako prosvećenog vladara kao što je Imperator Palpatin".

"Predstavnici predsjednika države sa nemaštovitim nazivom (Zemlja) su izbjegli da priznaju da su odluku o tome da neće graditi Zvijezdu Smrti donijeli iz čistog kukavičluka, a ne iz razloga finansijske odgovornosti prema svojim građanima" dodaje se u saopštenju.

"Cijena izgradnje Zvijezde smrti koju su oni saopštili je "prenaduvana", iako treba imati u vidu da ta minijaturna planeta nema tako snažno razvijenu proizvodnju kao mi", dodao je admiral Imperijalne flote Konan Moti.

Nema slabih tačaka

Izaslanici imperatora takođe upozoravaju revolucinarne elemente unutar Galaktičkog Senata da ne vjeruju propagandi i neutemeljenim tvrdnjama sa Zemlje o tome da postoje slabe tačke u dizajnu Zvijezde smrti, koje se mogu iskoristiti za njeno uništenje.

Bjiela kuća je ipak odbacila peticiju za izgradnju Zvijezde smrti

"Svaki pokušaj koji bi trebalo da unese sumnju u sigurnost i pouzdanost Zvijezde smrti je potpuno beskoristan" rekao je Moti.

Podsjetimo, onlajn peticija pokrenuta je 14. novembra 2012. godine i zahtjevala je od Bijele kuće da “osigura resurse i počne izgradnju Zvijezde smrti do 2016. godine”.

Bjiela kuća je ipak odbacila peticiju za izgradnju Zvijezde smrti, a odluka je obrazložena time što aktuelna američka administracija “ne podržava uništavanje drugih planeta i košta previše".

Bonus video: