pošten rad

Ženi Kineskinju za 10.000 eura: Bolje i tako da zaradim, nego da kradem

"Jedino se mama teško miri sa time da će mi prvi brak u životu biti insceniran. Ali, majka je majka, nisam ni očekivao da razumije"
57 pregleda 0 komentar(a)
vjenčanje, Foto: Pinterest
vjenčanje, Foto: Pinterest
Ažurirano: 18.01.2013. 12:39h

Novosađanin Vladimir K. (23) u martu će se vjenčati iz interesa, a ne iz ljubavi - on će za vjenčanje sa Kineskinjom dobiti novac, pišu Novosti.

Ovaj mladić će u brak stupiti sa strankinjom, u svakom smislu te riječi, jer svoju buduću suprugu uopšte ne poznaje. Zna joj ime i prezime, da živi i radi u Subotici već šest godina, i to je sve. Ne zanima ga nijedan detalj više, tvrdi on. Ne zna čak ni koliko Mei ima godina, ali je siguran da je starija od njega.

"Ako ćete da me pitate da li je nemoralno što ću da se ženim za novac, odgovor je - nije. Naprotiv, uradiću dobro djelo. Mojoj budućoj ženi Mei treba državljanstvo, meni treba auto, a majci ću da pomognem da renovira kuću", direktan je u razgovoru Vladimir, zaposlen na benzinskoj pumpi i student Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu.

"U obavezi sam da budem u braku sa Mei tri godine, što mi ne predstavlja nikakav problem. Ja sam u Novom Sadu, ona živi u Subotici, tamo ćemo se i vjenčati", dodaje on za Novosti.

"U obavezi sam da budem u braku sa Mei tri godine, što mi ne predstavlja nikakav problem. Ja sam u Novom Sadu, ona živi u Subotici, tamo ćemo se i vjenčati"

Vladimir K. smatra da je to što će oženiti Kineskinju za novac pošteniji način zarade nego da krade i vara. Podršku ima od svih članova porodice, osim majke. 

"Jedino se mama teško miri sa time da će mi prvi brak u životu biti insceniran. Ali, majka je majka, nisam ni očekivao da razumije", dodao je on.

Otkad je objelodanio da će da se oženi zarad novca, ne prestaju, kaže, da ga zovu prijatelji i poznanici. Traže da i njih spoji sa kineskim djevojkama kojima treba državljanstvo.

Vladimir kaže da su veliki izgledi da i svom rođenom bratu "udesi ovakav posao".

Zahtjev za srpsko državljanstvo mogu da podnesu oni strani državljani koji su u braku sa državljaninom Srbije tri godine i kojima je odobreno stalno nastanjenje u Srbiji

Prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, piše B92, od 2010. godine su samo dvije Kineskinje, po osnovu braka, dobile srpsko državljanstvo, jedna 2010, druga 2012. godine.

Zahtjev za srpsko državljanstvo mogu da podnesu oni strani državljani koji su u braku sa državljaninom Srbije tri godine i kojima je odobreno stalno nastanjenje u Srbiji.

Preporučujemo za Vas