Monika Kruz čeka bebu, donator nepoznat

Uprkos tome što bi voljela da bebu dobije sa svojim partnerom iz snova, Kruz objašnjava da je ovu odluku donijela, jer nije željela da njen biološki sat dođe do kraja
144 pregleda 4 komentar(a)
Monika Kruz, Foto: Famousbase.com
Monika Kruz, Foto: Famousbase.com
Ažurirano: 15.01.2013. 17:51h

Španska glumica Monika Kruz, koja fizički veoma podsjeća na svoju popularniju sestru Penelope, očekuje prinovu. Kako prenosi Huffingtonpost, otac njenog prvog djeteta je nepoznati donator sperme, a glumica je to otkrila u blogu koji piše za jedan od španskih medija.

“Odlučila sam da govorim o tome: Pribjegla sam vještačkoj oplodnji kako bih ostala trudna. Takođe sam željela da pričam o tome, kako bih izrazila zahvalnost svim anonimnim donatorima koji pomažu velikom broju žena, koje poput mene ispunjavaju svoj životni san”, napisala je ona.

Uprkos tome što bi voljela da bebu dobije sa svojim partnerom iz snova, Kruz objašnjava da je ovu odluku donijela, jer nije željela da njen biološki sat dođe do kraja.

“Žena koja ima 40 godina je veoma mlada i tako se i osjeća, ali kada je u pitanju materinstvo to ide u potpuno drugom pravcu koji je povezan sa biološkim satom koji mi na žalost ne kontrolišemo. Informisala sam se dobro na tu temu i saznala da u 37 godini šanse da ostanete trudni opadaju do alarmantnog nivoa”, objasnila je ona.

Ipak glumica koja je nedavno napunila 35 godina nije željela da otkrije u kojem je mjesecu.

Bonus video: