Knežević: Jedina sam žena u Berluskonijevom životu

Knežević i dalje tvrdi da je Berluskonijeva vjeridba sa Franćeskom Paskale medijska farsa
401 pregleda 63 komentar(a)
Katarina Knežević, Foto: Ilfattoquotidiano.it
Katarina Knežević, Foto: Ilfattoquotidiano.it
Ažurirano: 10.01.2013. 15:24h

Crnogorska manekenka Katarina Knežević kazala je da je jedina žena u životu bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija.

Ona je u razgovoru za beogradski "Nedjeljnik" čije djelove prenosi Pulsonline kazala da nije rekla da je spremna da ubije za Berluskonija, i da to nikada ne bih rekla.

"Ali mi se volimo najviše na svijetu", dodala je Knežević.

"Za osobu kao što je Berluskoni ja sam spremna da ubijem i umrla bih za njega", kazala je Knežević u decembarskom intervjuu punom emotivnih izliva koji je objavio “Il Fato Kuotidiano”.

Tvrdi da je vjeridba farsa

Knežević i dalje tvrdi da je Berluskonijeva vjeridba sa Franćeskom Paskale medijska farsa.

"To jednostavno nije istina. Znam da se u Italiji, ali i u Evropi, o tome mnogo pričalo, ali Berluskoni i ona nijesu vjereni. Jedina sam žena u životu Silvija Berluskonija, njegova djevojka. Nas dvoje kao da smo već muž i žena, ujedinjeni u ljubavi. Nikakve spekulacije ni tračevi ne mogu da nas razdvoje, a prava istina će uskoro izaći na vidjelo. To vam obećavam", kazala je Knežević.

Ona je ranije kazala da je Paskale Berluskonija potrebna da bi se pred glasačima pokazao kao ozbiljan i vjeridbom dokazao da je prevazišao čuvenu bunga-bunga fazu razvratnih žurki

Knežević kaže da je zahvaljujući Berluskonija "jedna zaista srećna i ispunjena žena".

"Nisam ipak od onih osoba koje čekaju da im nešto padne sa neba. Bez obzira na vezu sa jednim od najmoćnijih ljudi u Italiji, mukotrpno radim na svojoj manekenskoj karijeri i ne namjeravam od nje da odustanem", poručuje Knežević.

Bonus video: