Pijani putnik vezan trakom za sjedište u avionu

Putnik Endi Elvud, koji je slikao problematičnog saputnika, navodi da je ovaj pokušao da udavi ženu koja je sjedjela pored njega
3 komentar(a)
pijani putnik, Foto: Endi Elvud
pijani putnik, Foto: Endi Elvud
Ažurirano: 05.01.2013. 20:08h

Pijani putnik koji je popio alkoholno piće kupljeno u fri-šopu na Islandu, proveo je posljednja dva sata leta avionom do SAD vezan izolir trakom za sjedište. On je vikao da će avion pasti, pa su morali da mu izolir traku zalijepe i preko usta.

"Njujork post" piše da je u cijeloj priči bizarno to što federalni istražni organi nisu pokrenuli postupak

Putnik Endi Elvud, koji je slikao problematičnog saputnika, navodi da je ovaj pokušao da udavi ženu koja je sjedjela pored njega i da je vikao kako će letjelica da padne. Pijani putnik je, prije vezivanja, uspio i da pljune nekoliko saputnika.

Islandski sajt Mbl.is objavio je da su problemi u avionu koji je letio ka njujorškom aerodromu "Džon F. Kenedi" započeli otprilike dva sata prije slijetanja. Pijani putnik uhapšen je na aerodromu, ali američke vlasti nisu objavile njegovo ime.

Dnevnik "Njujork post" piše da je u cijeloj priči bizarno to što federalni istražni organi nisu pokrenuli postupak protiv problematičnog putnika, pošto niko od saputnika nije želio da svjedoči o njegovom ponašanju u avionu.

Bonus video: