Nije se brijao godinu dana da bi skupio 3.000 eura za humantirane svrhe

Prvog januara Dejv je po prvi put za punih godinu dana vidio brijač i makaze
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.01.2013. 12:15h

Većina ljudi počinje godinu tako što donese odluku da će u narednoj više vježbati, štedeti, promijeniti loše navike, ali je Dejv Filips izabrao nešto sasvim drugačije i riješio da se godinu dana ne brije kako bi sakupio humanitarna sredstva za jednu dobrotvornu vojnu organizaciju.

Prvog januara 2013. Dejv je po prvi put za punih godinu dana vidio brijač i makaze i nakon punih sat vremena se riješio svih dlaka sa svog lica i glave.

Ovaj 27-godišnji Britanac izjavio je da mu je najteže bilo to što nije mogao da poljubi svoje drugo dete, rođeno u septembru.

"Moja vjerenica Loren se porodila u septembru i zbog brade nijesam smio da poljubim dete. To je jedna od prvih stvari koje sam poželio da uradim kada sam se obrijao" izjavio je Filips, te se našalio da ga tako bradatog ni Loren nije često ljubila u posljednje vrijeme.

On je takođe uspio da sakupi 3.000 evra za dobrotvornu vojnu organizaciju "Help 4 Heroes" , koja pomaže vojnim licima i njihovim porodicama, a kako je i sam neko vrijeme proveo u vojsci želio je da na neki način uzvrati ljudima koji se svakodnevno žrtvuju za domovinu.

Galerija

Bonus video: