Frenk Oušn dva puta zaustavljen zbog brze vožnje: Pronašli mu i marihuanu

Oušn se javio na Twitteru sa dva komentara "Ćao drugari, vozim M3. Ta kučka je brza. Okej, vidimo se" i "Ćao drugari, da, pušim travu. Okej, vidimo se"
76 pregleda 0 komentar(a)
Frenk Oušn, Foto: Beta/AP
Frenk Oušn, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.01.2013. 18:58h

R'n'B pjevaču Frenku Oušnu, koji je nominovan za Gremi nagradu, privremeno je oduzeta vozačka dozvola, a čeka ga i optužnica zbog posjedovanja marihuane, koja mu je pronađena posljednjeg dana u godini kada ga je policija zaustavila zbog prebrze vožnje.

Dženifer Hansen, portparolka šerifa, kazala je medijima da je kod Kristofera Edvina Broa, kako glasi pravo ime pjevača, pronađena kesica marihuane kada je zaustavljen 31. decembra.

Oušn je dan ranije takođe dobio verbalno upozorenje zbog prekoračenja brzine, a kada se to i drugi put desilo oduzeta mu je vozačka, dok je njegovom saputniku dozvoljeno da vozi umjesto njega.

PR popularnog pjevača Hitklif Beru odbio je da komentariše pomenute događaje, ali se sam Oušn javio na Twitteru sa dva komentara "Ćao drugari, vozim M3. Ta kučka je brza. Okej, vidimo se" i "Ćao drugari, da, pušim travu. Okej, vidimo se".

Bonus video: