povrijeđena u Parizu

Naomi Kempbel napadnuta i opljačkana

Još se ne zna šta su pljačkaši oteli poznatoj manekenki, ali se vjeruje da su tražili skupi nakit koji je nosila
2 komentar(a)
Naomi Kempbel, Foto: Beta/AP
Naomi Kempbel, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.01.2013. 18:42h

Popularna top manekenka Naomi Kempbel, pretrpjela je povredu noge, kada je prije više od mjesec dana napadnuta i opljačkana u jednoj pariskoj ulici, prenosi NY Post.

Manekenku su napali, pretukli i opljačkali dok je pokušavala da pozove taksi, a nakon napada ona je o tome izvijestila francusku policiju.

“Bilo je strašno. Naomi vjeruje da je napadač držao na oku, pratio i čekao pravi trenutak da je napadne kada je ostala sama. Napadnuta je i opljačkana na ulici dok je pokušavala da pozove taksi”, kazao je neimenovani izvor.

“Povrijedila je nogu kada su je nasilnički gurnuli na zemlju. Bila je razumljivo veoma potrešena i uzbuđena”, dodao je on.

Još se ne zna šta su pljačkaši oteli poznatoj manekenki, ali se vjeruje da su tražili skupi nakit koji je nosila.

Nakon incidenta, momak supermodela Vladimir Doronin, doletio je po nju privatnim mlaznjakom, a zatim je poveo kod jednog od najpriznatijih ortopeda na liječenje, jer je Naomi pocijepan ligament.

Ona se od napada nalazi u kolicima i pod stalnom je zaštitom, a jedan od izvora je kazao da do sada nije željela da govori o napadu čak ni prijateljima, jer je tako savjetovala francuska policija koja traži napadače.

Preporučujemo za Vas