Treća sreća: Hju Hefner oženio zečicu Kristal Haris

Hefner je dva dana nakon proslave na svom Twitter nalogu objavio sliku sa ceremonije
110 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 02.01.2013. 19:47h

Osnivač Playboy imperije za odrasle Hju Hefner izgovorio je sudbonosno da i oženio se svojom vjerenicom Kristal Haris u novogodišnjoj noći. Vjenčanje para u kojem je mladoženja 60 godina stariji od nevjeste, odigralo se u “Playboy” palati u Kaliforniji u krugu najbliže rodbine i prijatelja, iako je prvobitno planirana ceremonija sa nekoliko stotina gostiju.

Hefner je dva dana nakon proslave na svom Twitter nalogu objavio sliku sa ceremonije na kojoj sa svojom suprugom pozira ispod svoda od bijelih i roze ruža, prenosi Telegraph.

“Srećna Nova godina, žele vam gospodin i gospođa Hefner”, objavio je on nekoliko sati kasnije na društvenoj mreži.

Zavodnik u poznim godinama je otkrio da je kum na vjenčanju bio njegov brat Kit Hefner, koji je poznati tekstopisac.

Par je odlučio da ozvaniči vezu i pored toga što je Haris 2011. godine odustala od tog čina pet dana prije zakazanog vjenčanja.

“Odlučila sam da raskinem vjeridbu sa Hefom. Veoma ga poštujem i želim mu sve najbolje u budućnosti. Nadam se da nam mediji neće narušavati privatnost, koju sada zaslužujemo”, kazala je ona tada.

Plavokosa zečica koja se našla na Playboyevom kalendaru za 2009. godinu, kao djevojka mjeseca decembra, prije dvije godine je pozirala i za naslovnicu magazina za odrasle, uz natpis “Odbjegla mlada”. Ipak, nakon svega čuveni Hefner je odlučio da joj pruži još jednu šansu.

“Danas sam postala gospođa Hefner”, otkrila je svojim fanovima na Internetu, nakon što je napisala da se osjeća “zadovoljno, srećno i blagosloveno”.

Hefner, koji iza sebe ima dva braka otac je dvoje djece. Sa bivšom suprugom Mildred Vilijams rastao se 1959. godine, nakon 10 godina braka, dok je zajednički život sa Kimberli Konrad koja je kao i sadašnja supruga bila jedna od njegovih zečica trajao jednu godinu duže.

Galerija

Bonus video: