Majda Mehmedović: Opušta me šetnja pored mora

"Volim da prošetam pored mora i da se relaksiram. Tada uopšte ne razmišljam o rukometu i obična sam Majda”
343 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 02.01.2013. 08:00h

Rukometašici Majdi Mehmedović, čitaoci portala “Vijesti” dodijelili su titulu Faca godine. Pored nje u ovoj anketi, koja je privukla pažnju 1.558 posjetilaca portala, našle su se i glumica Sanja Jovićević, manekenke Nikolina Lončar i Marija Vujović, pjevačica Milena Vučić i voditeljka Dajana Golubović-Pejović, ali je mlada Baranka ponijela daleko više glasova u odnosu na ostale dame.

“Kada sam došla u svoj rodni grad, moji su već znali za anketu i kada sam je pogledala bilo mi je veoma drago. Naravno, nisam glasala za sebe, već za Sanju Jovićević, glavnu glumicu serije 'Budva na pjenu od mora'”, ispričala je Mehmedović.

“Mislim da je najviše uticaja imala euforija' zlatnih lavica'. To što smo donekle svima ponos i bez toga ne bih došla do pobjede”, skromno je prokomentarisala mlada rukometašica.

Majda i Dragan Adžić face godine, Who See uspjeh, Mugoši hit, Badži penal>>>

Kada ne igra na utakmicama i ne trenira, Mehmedović najviše uživa u šetnjama kroz svoj rodni grad.

“Slobodno vrijeme uglavnom provodim sa momkom i najbližim članovima porodice. Kada imam dan za odmor uglavnom odem do kuće. Volim i da prošetam pored mora i da se relaksiram. Tada uopšte ne razmišljam o rukometu i obična sam Majda”, kazala je ona.

I pored toga što ima vremena za islaske, Majda rijetko posjećuje noćne klubove i diskoteke.

“Nisam tip koji voli noćne izlaske i žurke. Više volim laganije varijante kao što su večere sa prijateljima ili šetnja”, dodaje ona.

Na pitanje da li se momci plaše da joj priđu, Mehmedović odgovara:

“Vjerovatno, jer mi nikada niko nije prišao direktno. Svi znaju da smo u neku ruku poznate i uvijek je bilo neke vrste straha. Ipak ne mogu tačno da se sjetim tih događaja, jer sam u dugoj vezi. Nisam imala ni neprijatne situacije”. Mlada Baranka je od malih nogu željela da se bavi sportom, a za “Vijesti” je otkrila da je imala i druge ambicije.

“Kad sam bila mala, pored sporta želja mi je bila da postanem frizerka. Imam prirodan dar. Niko u mojoj familiji nema talenat za to, moja majka ne zna čak ni kosu da pokupi, tako da sam uvijek bila prepuštena samoj sebi kada su frizure u pitanju”, priča ona.

Mehmedović dodaje da je upravo ona zaslužna za izgled svojih koleginica iz reprezentacije na terenu.

“Kako je to došlo ne znam, ali znam sve vrste pletenica. Uglavnom svim igračicama ja pravim frizure”, rekla je ona.

Galerija

Bonus video: