Baloteli prvi kandidat za odlazak u zatvor u 2013.

Na drugom mjestu je trenutno igrač Vest Hema Endi Kerol, a trećem zvijezda Arsena Džek Vilšir
529 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 25.12.2012. 18:08h

Fudbaler Mančester sitija Mario Baloteli prvi je favorit kladionice William Hill da će od svih igrača iz Premijer lige u 2013. godini završiti u zatvor.

Na uloženu funtu na Italijana zaradili biste devet.

Razlog da se nađe na prvom mjestu su razni ekscesi - od provale u automobil, do bacanja pikado-strelica na mlade saigrače (juniore).

Drugi na listi je Endi Kerol, fudbaler Liverpula, koji je na pozajmici u Vest Hemu. Za uloženu funtu na reprezentativca Engleske dobili biste 10.

Endi Kerol

Visoku poziciju na listi Kerol je dobio zahvaljujući svojim prethodnim ispadima - prebijanje djevojku u noćnom klubu, prebijanje svoje djevojke, a potukao se i sa saigračem Stivenom Tejlorom.

Mlada zvijezda Arsenala Džek Vilšir treći je favorit za hapšenje u 2013.

Džek Vilšir

U 2011. Vilšir je proveo noć u zatvoru zbog vrijeđanja i prijetnji taksisti, bio je učesnik masovne tuče na ulicama Londona.

William Hill se odlučio da na Vilširov odlazak u zatvor u 2013. stavi kvotu 11.

Karlos Tevez

U top 10 mjesta se našlo i za igrača Mančester sitija Karlosa Teveza (11).

Za uloženu funtu na igrača Čelzija Džona Terija, Kvins Park Rendžersa Antona Ferdinanda i Liverpula Luisa Suareza dobili biste 13

Kvota na zvijezdu Evertona Maruna Felainija je 15, a na ikone Liverpula Stivena Džerarda i Mančester junajteda Vejna Runija kvota je 17.

Galerija

Bonus video: