Novogodišnji šoping za milijardere - od aviona do ostrva

Na sajtu TheBillionaireShop nema nijednog artikla jeftinijeg od 20.500 eura
1 komentar(a)
prodavnica za milijardere, Foto: BillionaireShop
prodavnica za milijardere, Foto: BillionaireShop
Ažurirano: 21.12.2012. 17:51h

U susret Novoj godini, trudimo se da pronađemo najljepše poklone za drage osobe. I dok mnogi zbog krize kupuju na rasprodajama i iz prošlogodišnje kolekcije, bogataši poklone biraju putem sajta TheBillionaireShop.com.

Među onima koji poseduju milione i milijarde eura, ove Nove godine vjerovatno će se naći mnogi koji će poklone kupovati putem Internet sajta TheBillionaireShop.

Na sajtu se može naći sve za superbogate: od aviona, preko nekretnina, do privatnih ostrva. I nema nijednog artikla jeftinijeg od 20.500 eura.

Za krstarenje morima i okeanima, tu je jahta "Mia Eliza" za 24,5 miliona dolara

Oni koji sanjaju o posjedovanju privatnog aviona, mogu da kupe "galfstrim G650" za približno 50 miliona eura. Može da se približi brzini zvuka, a pokreću ga "rols rojs" motori. U ponudi su i modeli "boing", "cesna" i drugi, a najjeftiniji košta 1,3 miliona eura.

"Galfstrim G650"

Za krstarenje morima i okeanima, tu je jahta "Mia Eliza" za 24,5 miliona dolara. U pitanju je luksuzno plovilo kompanije "Trinity Yachts", dugačko 50 metara. Tu su i druge jahte, čija cijena ne pada ispod 550.000 eura, koliko košta "Voli".

Jahta "Mia Eliza"

"Porše" 918 spajder može da se kupi jednim klikom miša za 660.000 eura, baš kao i "rols rojs fantom", koji košta 306.500.

"Porše" 918

Sat "Felipe Masa", nazvan po brazilskom vozaču Formule 1, košta 725.500 eura, a napravljen je od titanijuma i bijelog zlata. Mehanizam navijanja se prilagođava životnom stilu korisnika, bilo da je sportista ili radi u kancelariji.

Sat "Felipe Masa"

Jedan od originalnijih poklona je privatno ostrvo, a kada biste imali 64,5 miliona eura to više ne bi bila mašta. Upravo toliko košta ostrvce na Bahamima, na sat vremena od Palm biča. Tu je ogromna vila sa spa centrom, teretanom i bazenom, kao i staze za pješačenje i vožnju bicikla.

Dio ostrva na Bahamima

Bonus video: