Potrošio 100.000 eura da bi postao "savršeno lijep"

"Kada sam se operisao, bio sam najsrećniji na svijetu, tu euforiju ne mogu da opišem", objasnio je Džastin
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.12.2012. 16:32h

Poslije Valerije Lukjanove, djevojke koja je poslije niza plastičnih operacija dobila nadimak "Živa Barbika", svijet je dobio i "živog Kena". Džastin Džedlika, mladić koji je do sada imao preko 100 platičnih operacija želio je da dostigne ideal "savršene ljepote".

Džastin (32) je na dosadašnjih 100 operacija potrošio oko 100.000 dolara.

"Uvijek sam bio poklonik plastične hirurgije, jer smatram da to može da bude kreativno", rekao je Džedlika gostujući u televizijskoj emisiji.

"Nos mi je zaista najviše smetao"

Među njegovim operacijama, čak je pet rekonstrukcija čitavog lica, izgleda i oblika čela, obraza i jagodičnih kosti, usana, zadnjice i brade. Prvi put je otišao pod nož kada je imao samo 18 godina. Tek punoljetan, Džastin je prvo operisao nos.

Euforija nakon operacije

"Nos mi je zaista najviše smetao. Osjećao sam kao da se zbog njega izdvajam u odnosu na druge ljude i bio sam jako nesrećan. Kada sam se operisao, bio sam najsrećniji na svijetu, tu euforiju ne mogu da opišem", objasnio je Džastin.

"Uvijek postoji mogućnost da nešto krene naopako, ali ti rizici su minimalni"

Tokom emisije skinuo je košulju kako bi pokazao svoje implante u grudima, koje sada izgledaju savršeno oblikovano, ali kada se dodirnu, jasno je da je riječ o silikonima.

Džastin je rekao kako sada sebe smatra umjetničkim djelom. Na pitanje da li su tolike operacije bile opasne po njegovo zdravlje, objasnio je kako su ga ljekari upozorili o svemu, ali niko ne može da zabrani nekome da radi sa svojim tijelom šta želi.

"Uvijek postoji mogućnost da nešto krene naopako, ali ti rizici su minimalni", rekao je on.

Galerija

Bonus video: