Šarliz Teron počela da sijedi

Šarliz, koja se nedavno ošišala „na jedinicu” za potrebe filma „Mad Max: Fury Road”, jednako je atraktivna bez obzira na frizuru
171 pregleda 2 komentar(a)
Šarliz Teron, Foto: Celebitchy.com
Šarliz Teron, Foto: Celebitchy.com
Ažurirano: 18.12.2012. 20:23h

Ona je kraljica transformacija u filmovima, ali izgleda da kroz nešto slično prolazi i u životu. Prelijepa južnoafrička glumica Šarliz Teron u subotu je otkrila svijetu da je počea da sijedi. Još je nejasno da li je boja prirodna ili ofarbana za potrebe filma, ali ona u svakom slučaju nije ni pokušala to da sakrije.

Poznata kao prelijepa plavuša koja je osvojila Oskara, ona se nedavno ošišala “na jedinicu” za potrebe filma “Mad Max: Fury Road”. A dok njena kosa raste, otkrilo joj se i par sijedih. No 37-ogodišnja glumica pokazala je da boja kose ne sprečava ženu da ostane jednako zavodljiva.

Ona je nedavno primijećena u društvu svog sina i majke Gerde Maric za koju kaže da joj je izvor snage u životu od kada je, kad je glumica imala 15 godina, upucala u samoodbrani svog muža alkoholičara Čarlsa Terona.

“Moja majka je nevjerovatna i znam da će sve kćerke ovo reći, nije to sad nešto originalno, ali ona je za mene jedinstvena. Spasila mi je život mnogo puta”, kazala je glumica prošle godine.

Bonus video: