Džon Ledžend objavio fotografiju sa ženom: Izazvala haos na društvenim mrežama

Fotografija je na društvenim mrežama naišla na brojne pozitivne kritike njihovih pratitelja, pogotovo jer mnogi, kako su napomenuli, nisu mogli vjerovati da se oni tako slavni mogu ponašati tako normalno
2 komentar(a)
Krisi Tajgen i Džon Ledžend, Foto: Skim.gs
Krisi Tajgen i Džon Ledžend, Foto: Skim.gs
Ažurirano: 19.06.2018. 10:21h

Krisi Tajgen i Džon Ledžend jedan su od omiljenijih holivudskih parova ponajviše zbog svog smisla za humor.

Za razliku od većine poznatih, na društvenim mrežama imaju naviku objavljivati fotografije koje pokazuju i onu njihovu drugu, rekli bismo ljudsku i neglamuroznu stranu. Krisi je tako mnogo puta pokazala da se suočava s problemima koji dotiču svaku ženu, kao što su strije ili višak kilograma nakon trudnoće, a ovoga puta njen je suprug podijelio fotografiju koja je mnoge oduševila.

Naime, Krisi ga je na Dan očeva vodila na večeru, no on je njoj odlučio uputiti nekoliko lijepih riječi.

''Znam da je Dan očeva, ali ja moram reći koliko je moja supruga divna. Vodi me na večeru, iako i dalje obavlja majčinske dužnosti'', napisao je slavni muzičar uz fotografiju na kojoj Krisi u elegantnoj haljini uz pomoć pumpice izvlači mlijeko u bočice dok se njih dvoje voze u automobilu.

Fotografija je na društvenim mrežama naišla na brojne pozitivne kritike njihovih pratitelja, pogotovo jer mnogi, kako su napomenuli, nisu mogli vjerovati da se oni tako slavni mogu ponašati tako normalno.

''Kakva je to žena'', složili su se mnogi u komentarima.

Krisi i Džon vjenčali su se 2013. godine, a zajedno imaju dvoje djece - ćerku i sina.

Bonus video: